Ο κιθαρίστας των Black Sabbath παλεύει ενάντια στον καρκίνο

Άσχημα νέα κυκλοφόρησαν σήμερα για τους Black sabbath, καθώς ο κιθαρίστας Tony Iommi δυστυχώς, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση πάσχει από καρκίνο στα 63 του έτη.
Διαβάστηκε φορες
Άσχημα νέα κυκλοφόρησαν σήμερα για τους Black sabbath, καθώς ο κιθαρίστας Tony Iommi δυστυχώς, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση πάσχει από καρκίνο στα 63 του έτη.

Ο τύπος του καρκίνου που διαγνώσθηκε είναι κακοήθης και εστιάζεται στα λεμφοκύτταρα, με την ονομασία λέμφωμα (Τα λεμφώματα είναι κακοήθειες που αφορούν στο λεμφικό σύστημα, κυρίως τα λεμφοκύτταρα. Σύμφωνα με τις καινούργιες ταξινομήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, υπάρχουν πολλά είδη λεμφωμάτων, τα οποία ταξινομούνται ως επιθετικά ή βραδέως εξελισσόμενα, σύμφωνα με το http://www.onlymphoma.gr)

Το συγκρότημα μετά την ανακοίνωση της επανένωσης τους εργάζεται στην ηχογράφηση του νέου τους δίσκου και στην προετοιμασία της περιοδείας τους (μέρος της οποία αποτελεί και η Ελλάδα στο Rockwave festival). Για την ώρα όπως δηλώνουν στο facebook ηχογραφούν σε στούντιο του Los Angeles με τον Rick Rubin, αλλά πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αγγλία για να συναντήσουν τον Iommi εκεί και να συνεχίσουν πάνω στο δίσκο.

Για το δυσάρεστο γεγονός δηλώνουν στο facebook:

"With the news that Tony Iommi has been diagnosed with the early stages of lymphoma, his bandmates would like everyone to send positive vibes to the guitarist at this time. Iommi is currently working with his doctors to establish the best treatment plan. The Iron Man of Rock & Roll remains upbeat and determined to make a full and successful recovery."

Καλούν λοιπόν τους θαυμαστές τους να στείλουν θετικές σκέψεις για μία επιτυχή και γρήγορη ανάρρωση. Άλλωστε και ο ίδιος ο Iommi είναι αισιόδοξος και αποφασισμένος να το καταπολεμήσει (Πηγή:ΝΜΕ)
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα