Οι Transistor σε περιοδεία με νέο άλμπουμ

Το νέο άλμπουμ των Transistor με τίτλο Resting In The Shade Of The Family Tree κυκλοφορεί, ως ανεξάρτητη παραγωγή, την 1η Φεβρουαρίου. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της περιοδείας...
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Το νέο άλμπουμ των Transistor με τίτλο Resting In The Shade Of The Family Tree κυκλοφορεί, ως ανεξάρτητη παραγωγή, την 1η Φεβρουαρίου, ενώ λίγες ημέρες μετά, στις 9 Φεβρουαρίου, το γκρουπ γιορτάζει τη νέα κυκλοφορία, αλλά και την έναρξη της Πανελλαδικής περιοδείας του, με ένα release party στο Use Bar, όπου θα γίνει και η πρώτη δημόσια ακρόαση του δίσκου.

Το Resting In The Shade Of The Family Tree, η πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία του γκρουπ, περιέχει 11 τραγούδια, σε παραγωγή των Transistor. Από την εναρκτήρια μπαλάντα, μέχρι τις κιθαριστικές post-rock εξάρσεις και τις metal-ικές υποψίες, οι Transistor παραδίδουν έναν δίσκο γεμάτο υπόκωφες συναισθηματικές εκρήξεις, που περιμένουν από τον ακροατή να τις ανακαλύψει –ιδιαίτερα τις στιγμές εκείνες που η φωνή της Μαρίας Κουρμούλη ακούγεται σα να τον καλεί από έναν άλλο χωροχρόνο. Στο δίσκο περιέχεται και μία σύνθεση που γράφτηκε αποκλειστικά για το video-project Draft-H της ομάδας Explosive Mechanism.

Δείτε το video


Από την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία “Living” (2004), μέχρι τη συνεργασία τους με τον Craig Walker των Archive στο άλμπουμ “Things you Miss When  You Blink” (2008) και το “Divine” (2009 - διαφημιστική καμπάνια της Lacta) και τώρα με το τελευταίο τους άλμπουμ Resting In The Shade Of The Family Tree, οι Transistor ισορροπούν περίτεχνα ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά στυλ, κερδίζοντας το κοινό τόσο με τις δισκογραφικές δουλειές τους όσο και με τα εκρηκτικά live τους.

Για την προώθηση του νέου άλμπουμ, το γκρουπ θα βρεθεί σε γνωστά και αγαπημένα live stage ανά την Ελλάδα. Η αρχή θα γίνει στις 16 Μαρτίου στην Πάτρα, για να συνεχισουν τον Απρίλιο και τον Μάιο σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη Καβάλα, Γιάννενα, κ.ά., ενώ στην Αθήνα θα κάνουν μία στάση για την επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ την Παρασκευή 27 Απριλίου, στο Gagarin 205!Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας, ενώ περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ημερομηνίες περιοδείας

Παρασκευή 16 Μαρτίου | Ακτή Δυμαίων, Πάτρα
Πέμπτη 19 Απριλίου | Stage Club, Λάρισα
Παρασκευή 27 Απριλίου | Gagarin 205, Αθήνα
Σάββατο 28 Απριλίου | Μύλος Club, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 29 Απριλίου | Jazz Rock, Καβάλα
Παρασκευή 11 Μαΐου | Boxx Live Stage, Γιάννενα
Σάββατο 12 Μαΐου | Κεντρική Πλατεία, Τρίκαλα

Περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα

www.transistor.gr
Myspace
Facebook


Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα