Παράταση εμφανίσεων της Ελευθερίας Αρβανιτάκη @ GazArte

Μαζί με τους τέσσερις φίλους μουσικούς συνεχίζει να δημιουργεί την μοναδική ατμόσφαιρα της παρέας, όπως στα after hours ενός νεανικού πάρτι...
Διαβάστηκε φορες
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη
στο gazARTE
και τον Φεβρουάριο
Οι παραστάσεις συνεχίζονται
"Πάμε ξανά στα θαύματα”

Η επίσκεψή μας στη «χώρα των θαυμάτων» έγινε αυτόν τον χειμώνα πραγματικότητα μέσα από τη φωνή και την παρουσία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Για μια ακόμα φορά το μαγικό όχημα της μουσικής μας ταξίδεψε μέσα από τα μοναδικά της τραγούδια – αυτά που ξέρουμε και αγαπάμε όλο και πιο πολύ. Η Ελευθερία παρατείνει τις εμφανίσεις της στο Gazarte και τον Φεβρουάριο, με ολοκαίνουριο τραγούδι στο πρόγραμμά της, “Το άρωμα” σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Νίκου Μωραίτη, από τον επερχόμενο δίσκο της.

Μαζί με τους τέσσερις φίλους μουσικούς συνεχίζει να δημιουργεί την μοναδική ατμόσφαιρα της παρέας, όπως στα after hours ενός νεανικού πάρτι, με όμορφες γοητευτικές μπαλάντες, τραγούδια δικά της και τραγούδια αγαπημένα άλλων καλλιτεχνών. Δίπλα σ'αυτά στο δεύτερο μέρος η Ελευθερία παρουσιάζει επιλεγμένες και ουσιώδεις στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού και ανατρέχει στις εποχές που τραγουδάγαμε όλοι μαζί και το θαύμα της ένωσης και της συντροφιάς ήταν δυνατό.

Όλα στο Gazarte, σ'αυτό το πρόγραμμα θυμίζουν κάτι πολύ δικό μας, όλα είναι γνώριμα και αληθινά. Ζεστά και οικεία. Με την Ελευθερία να απευθύνει μία πρόσκληση, εσωτερική και ουσιαστική ταυτόχρονα, για όλους μαζι: "Πάμε ξανά στα θαύματα.."
Info:
Concept & επιμέλεια προγράμματος:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη
Παίζουν οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κτιστάκης - τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυρίδης  – πιάνο, πλήκτρα
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και κλασική κιθάρα, μπάσο
Θωμάς Κωνσταντίνου – λαούτο, ούτι, τζουράς, μαντολίνο

Επιμέλεια ήχου: Αργύρης Λιανός
Τιμές εισιτηρίων : A ΖΩΝΗ-40€  / Β ΖΩΝΗ- 35€ / Γ ΖΩΝΗ- 25€ / Bar: 15€
Ώρα έναρξης: Σάββατο: 22.00  -  Κυριακή: 20.30
Προπώληση: Gazarte Τηλ : 210: 3452277 και ηλεκτρονικά: www.i-ticket.gr
Παραγωγή: gazARTE Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Τηλ : 210: 3452277

Διαβάστε ακόμα