Oι James και ο Miles Kane στο Ejekt 2012

O Miles Kane, το δεύτερο μέλος των Last Shadow Puppets (μαζί με τον Alex Turner) και οι James συμπληρώνουν το line-up του φετινού EJEKT Festival.
Διαβάστηκε φορες
O Miles Kane, το δεύτερο μέλος των Last Shadow Puppets (μαζί με τον Alex Turner) & πρώην τραγουδιστής των Rascals και οι James συμπληρώνουν το line-up του φετινού EJEKT Festival. Οι Kasabian βέβαια παραμένουν οι headliners, σύμφωνα με τη σειρά των συγκροτημάτων που ανακοίνωσε η Detox στο Facebook.

Νομίζω ότι από το 2007 και μετά, οι James και ενίοτε ο Tim Booth έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Το 2001 εμφανίστηκαν στo 2ο Electron Festival, στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Όσον αφορά το Miles Kane, είναι βέβαια η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε ζωντανά. Ο Kane κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο το Μάϊο του 2011, με τίτλο "Colour of the trap". Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα από τα 3 singles του δίσκου ("Come Closer"), το οποίο έχει κάνει κάποια επιτυχία.

Στις 27 Ιουνίου 2012, το EJEKT Festival θα γίνει στον ίδιο χώρο, που έγινε και πέρσι, δηλαδή στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Προς το παρόν το line-up του είναι το εξής:

Kasabian
James
Miles Kane
Katzenjammer
+ κι άλλα ονόματα (λογικά θα προστεθούν κάποιες Ελληνικές μπάντες).

Θα λέγαμε ότι το line-up του EJEKT Festival 2012 είναι αρκετά καλό. Οι Kasabian έρχονται την κατάλληλη στιγμή στη χώρα μας (μην ξεχνάμε ότι είναι headliners στο φετινό Leeds & Reading Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Αγγλία για το 2012) και ο Miles Kane είναι ένας νέος, πολύ ενδιαφέρον μουσικός.

Πολλοί θα γκρινιάξουν για τους James, επειδή ξανάρχονται στην Ελλάδα. Καταλαβαίνουμε ότι όταν "διψάς" από συναυλίες, θες να βλέπεις μόνο νέα, "φρέσκα" ονόματα. Όμως, μην υποτιμάμε τη δισκογραφία των James. Δεν έγιναν κακό συγκρότημα, επειδή έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Αν είναι έτσι, τότε όλες οι νέες μπάντες που παίζουν κάθε χρόνο στις Κεντροευρωπαϊκές χώρες θα ήταν πολύ κακές... Όπως είπαμε όμως, "διψάμε" από συναυλίες και δε γίνεται να μην παραπονιόμαστε...

Η τιμή των εισιτηρίων πάντως είναι πολύ καλή. Περισσότερα, στο επίσημο δελτίο τύπου.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα