Δείτε την εμφάνιση των Mumford & Sons με τον Bruce Springsteen

Οι Mumford & Sons εμφανίστηκαν μαζί με τον Bruce Springsteen στη σκηνή του Pinkpop Festival.
Διαβάστηκε φορες
Οι Mumford & Sons εμφανίστηκαν μαζί με τον Bruce Springsteen στη σκηνή του Pinkpop Festival, όταν ο ίδιος τους κάλεσε να τραγουδήσουν μαζί το Hungry Heart. Το βρετανικό folk rock συγκρότημα είχε ήδη εμφανιστεί στην ίδια σκηνή λίγη ώρα νωρίτερα.

Το «αφεντικό»(“The Boss”), όπως είναι γνωστός ο Springsteen, εμφανίστηκε ως headliner στο φεστιβάλ Pinkpop της Ολλανδίας, και κάλεσε στη σκηνή τους Mumford & Sons, να τραγουδήσουν μαζί του στο τέλος της συναυλίας του.

Στη συναυλία ακούστηκαν πολλά τραγούδια από την μακρόχρονη επιτυχημένη καριέρα του Springsteen, όπως, 'Born To Run', 'Because The Night' και 'Dancing In The Dark', καθώς και κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο 'Wrecking Ball'.

Στα παρασκήνια του φεστιβάλ, οι βρετανοί Mumford & Sons επιβεβαίωσαν ότι το δεύτερο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου: «Ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο Ben Lovett, «ελπίζουμε να το κυκλοφορήσουμε το Σεπτέμβριο. Μόλις το κανονίσαμε για 24 Σεπτεμβρίου.»

Ο Lovett δήλωσε ότι ο νέος τους δίσκος δεν θα είναι πολύ διαφορετικός από τον επιτυχημένο πρώτο τους ‘Sigh No More’. «Υπάρχουν ομοιότητες, γιατί δεν έχει αλλάξει η δυναμική της μπάντας. Γράφουμε τραγούδια μαζί, τα οποία είναι βασισμένα στις εμπειρίες μας. Τα όργανα είναι σχεδόν τα ίδια, εκτός από κάποια που έχουμε προσθέσει τον τελευταίο καιρό. Κυρίως, εξελισσόμαστε, δεν θέλουμε να επαναπροσδιοριστούμε σε νέες βάσεις».

Οι Mumford & Sons αναδύθηκαν το 2007 από τη "West London folk scene" (βλ. και Laura Marling, Johnny Flynn και Noah and the Whale). Έχουν στο ενεργητικό τους ένα επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ ‘Sigh No More’ (2009), για το οποίο κέρδισαν 2 Billboard Music Awards, ενώ έχουν υποψηφιότητες για Grammy, MTV Video Music Awards, NME Awards, Q Awards, American Music Awards.

Δείτε παρακάτω δύο βιντεάκια της κοινής εμφάνισης τους:Σχετικό θέμα
Διαβάστε ακόμα