Σίλας Σεραφείμ

26/12: Σίλας Σεραφείμ @ BackStage: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τον Σίλα Σεραφείμ.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σε συνεργασία με το BackStage του Badminton σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Σίλα Σεραφείμ την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου. Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 2 μμ:
{contest_form}


ΤΕΤΑΡΤΗ 26 - ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 & ΤΕΤΑΡΤΗ 2 -ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 
Οδηγίες κρίσης

Είναι γιορτές αλλά εσείς δε γιορτάζετε. Είναι η κρίση που δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε.. Η κυβέρνηση ανακάλυψε ότι δεν έχει σχέδιο Β όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε σχέδιο Α. Ευτυχώς υπάρχει ο Αλέξης του οποίου το σχέδιο δεν το αμφισβητεί κάνεις, εκτός κι αν παρουσιαστεί. Η Αλέκα έχει σχέδιο διάσωσης αλλά είναι το ίδιο που είχε και πριν 60 χρόνια. Η λύση της Χρυσής Αυγής για το κούρεμα, την ανακεφαλαιοποίηση, την ανάπτυξη και τις διαρθρωτικές αλλαγές: Το κυνήγι των μεταναστών. Και το σπουδαιότερο. Tι θα γίνει με το Dancing With The Stars 3? Θα βρει τα βήματα η Βάνα?

Προς το παρόν βρες τα εσύ για το BackStage του  Badminton.
Εμείς έχουμε τις λύσεις. 

ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ / Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Πρωτότυπο. Διαφορετικό. Αληθινά ψυχαγωγικό.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8€ - 10€


Διαβάστε ακόμα