Salsa Sinners

Salsa Sinners ΣΤΙΓΜΕΣ @ Fuzz: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill διοργανώνει διαγωνισμό και σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για τους Salsa Sinners.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση των Salsa Sinners "Στιγμές" την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου. 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 16:00:{contest_form}

Δ.Τ.

ΣΤΙΓΜΕΣ
Ζωή δεν είναι οι ανάσες που παίρνεις...
αλλά οι ΣΤΙΓΜΕΣ που σου κόβουν την Ανάσα!!!

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014
Fuzz Live Music Club
Ώρα έναρξης: 9μ.μ.


Μια χορευτική- διαδραστική-παράσταση με 40 χορευτές επί σκηνής να δίνουν το στίγμα και το νόημα του πιο εκρηκτικού λάτιν χορού. 

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Είναι στιγμές που οι υποχρεώσεις του σπιτιού «σε πνίγουν» και θέλεις να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα...
Είναι στιγμές που τα απανωτά emails των εκκρεμοτήτων σου στην οθόνη του υπολογιστή σε θολώνουν και νιώθεις την ανάγκη να χαλαρώσεις τη γραβάτα και να απαλλαχτείς για λίγο από αυτό το άγχος...
Είναι στιγμές που το ατελείωτο διάβασμα και το «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο για τη μελέτη, σε κούρασαν. Θέλεις απλά να ξεφύγεις για λίγο σε μια ανέμελη διασκέδαση.... 
Προσπαθείς για  το σωστό, το θεμιτό, το δίκαιο.. Είναι στιγμές όμως που και εσύ αναζητάς λίγο χρόνο για ΕΣΕΝΑ δίχως μεγάλες ευθύνες... 
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club….
Όποιος και αν είσαι ...ότι και αν κάνεις...
ήρθε η ώρα να το βάλεις στην άκρη για ένα βράδυ-γιατί αυτό   θέλεις πραγματικά- και να αφεθείς στη μουσική, τη γοητεία και το ρυθμό της Salsa…

Δεν χρειάζεται να χορέψεις, απλά να περπατήσεις,
Δεν χρειάζεται να γίνεις χορευτής, απλά να χορέψεις...

Γιατί οι Salsa Sinners  θα είναι εκεί για να σου παρουσιάσουν ένα «παράλληλο σήμερα» που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις για λίγο από το απαιτητικό «σήμερα»!! 
Που θα «γεμίσει τις μπαταρίες σου» για ότι θα έρθει. Που θα σου δώσει χαρά, πάθος, και δύναμη μέσα από ιδιαίτερες ...ΣΤΙΓΜΕΣ!! Μια διαδραστική παραγωγή γεμάτη νέες εικόνες, εκρηκτική μουσική, ατελείωτο χορό και θετική διάθεση.  
 
  ... με λίγα λόγια!!

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαγωνισμούς και παραστάσεις στην Ελλάδα (με high light τη συμμετοχή τους στη μεγάλη συναυλία των Orquesta Buena Vista Social Club το Νοέμβριο,  αλλά και του καλοκαιρινού 2ου Cuba Festival) καθώς και τηλεοπτικές εμφανίσεις (με σημαντικές στιγμές τη φετινή  αλλά και την περσινή συμμετοχή τους στο χορευτικό show «Dancing With The Stars 3 & 4» αντίστοιχα) αλλά και στο εξωτερικό (με φωτεινή στιγμή εκείνη του περασμένου Μάη- του 2013- όπου έλαβε μέρος στην έναρξη της πιο ιστορικής συναυλίας που έγινε στον κόσμο, με μέλη της θρυλικής Fania All Stars -οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια σκηνή μετά από 50 και πλέον χρόνια- στο Los Angeles της Αμερικής) και αποτελούν πλέον  την κινητήριο δύναμη στη διδασκαλία του χορού  Salsa στη χώρα μας. 
Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ? Αναρίθμητοι τίτλοι, σημαντικές διακρίσεις, πολλά βραβεία.

Είναι οι «αμαρτωλοί» της Salsa ή με δύο λέξεις οι  SALSA SINNERS. 
Με την καθοδήγηση των παγκοσμίου φήμης χορογράφων και χορευτών Kiki και Eli -οι οποίοι βρίσκονται πέραν της μιας δεκαετίας στο χώρο της παγκόσμιας salsa σκηνής - οι Salsa Sinners έχουν σαν  στόχο την αναγνώριση των Latin χορών ως μια μορφή τέχνης διαφορετικής από άλλες.
Αν ρωτήσεις το «πόσο δύσκολη είναι αυτή η διαδικασία»   θα σου απαντήσουν με μια ειλικρίνεια- σχεδόν αφοπλιστική- το παρακάτω: «Δεν χρειάζεται να κάνεις φιγούρα.. Απλά να σηκώσεις το χέρι ...δεν χρειάζεται να τεντώσεις το πόδι.. Απλά να κάνεις ένα πιο μεγάλο βήμα.. Δεν χρειάζεται να κάνεις πιρουέτα.. Απλά να γυρίσεις προς τα πίσω και μετά ξανά μπροστά... Δεν χρειάζεται να χορέψεις.. απλά να περπατήσεις.. Δεν χρειάζεται να γίνεις χορευτής.. Απλά να χορέψεις.. και να ξεφύγεις με τη μουσική σου. Γιατί τα βιώματά σου σε κάνουν να ακούς τη μουσική διαφορετικά από τον δίπλα σου και το ξέρεις ...αυτό που δεν ξέρεις είναι πως να αφήνεις το σώμα σου να την ερμηνεύσει, μακριά απο ταμπού, στερεότυπα, και σερβιρισμένες φιγούρες.. Μάθε τη γλώσσα που έχει τόσες διαλέκτους, όσοι είναι και οι άνθρωποι που τη μιλάνε ...μάθε τη «γλώσσα» της Latin μουσικής και «μίλα» με τη δική σου «διάλεκτο»...»
Salsa Sinners Dance Company: Μια επαγγελματική ομάδα-  μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα- που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν!!

Salsa Sinners D. C.: Μια χορευτική κολεκτίβα που  έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία παρασύροντας με το αισθησιακό ρυθμό και  την αστείρευτη ενέργειά της,  τον κάθε θεατή-παρατηρητή  στα βήματα της Salsa. 
Γιατί η Salsa δεν είναι «αμαρτία»...Salsa είμαι εγώ …Salsa είσαι ΕΣΥ!!

www.salsasinners.com 

Με την υποστήριξη του Mix Grill.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα