Οι Wheatman θα είναι η support μπάντα στη συναυλία του Paul Banks

Οι Wheatman θα εμφανιστούν πριν τον Paul Banks των Interpol για να ζεστάνουν το κοινό.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

15/02/2013
FUZZ Club
 
PAUL BANKS
+ Wheatman
------------------------------

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο Paul Banks, ο ηγέτης των Interpol, θα βρεθεί στο Fuzz Club για την πρώτη προσωπική εμφάνισή του στην Αθήνα. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Wheatman.

Η αθηναϊκή μπάντα ξεχώρισε στο πρόσφατο Ejekt Festival, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τον στιβαρό indie-rock / folk ήχο τους. Στο Fuzz θα παρουσιάσουν το E.P. τους που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, καθώς και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους. 

Τα πρώτα 300 εισιτήρια στην ειδική τιμή των 20 Ευρώ έχουν εξαντληθεί. Πλέον τα εισιτήρια πωλούνται προς 23 ευρώ.

Εισιτήρια
Τα πρώτα 300 εισιτήρια κοστίζουν 20 Ευρώ  (sold out)
Τα επόμενα εισιτήρια κοστίζουν 23 Ευρώ. Προπώληση γίνεται στο www.ticketarena.gr και στα Public και το Tickethouse.
Την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25 Ευρώ και θα πωλούνται στο ταμείο του Fuzz.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Πληροφοριές: www.detoxevents.gr και 210 9611118 (καθημερινές 12.00-17.00)


O τραγουδιστής των Interpol για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το προσωπικό του project.
Η βαρύτονη φωνή του Paul Banks είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές της μουσικής των 00ς, καθώς η επιτυχία των Interpol βασίστηκε σε μεγάλο ποσοστό πάνω της. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις εικόνες αποθέωσης του Banks στην περσινή συναυλία των Interpol στην Αθήνα, η οποία έχει πλέον καταχωρηθεί ως μια από τις κορυφαίες των τελευταίων ετών.

Πέρα από τα ηχητικά όρια των Interpol, η προσωπική δισκογραφία του Paul Banks μας παρουσιάζει έναν καλλιτέχνη που επιθυμεί να πειραματιστεί με μουσικά στυλ, αλλά και με την εικόνα του. Στον πρώτο δίσκο του “Julian Plenti Is…Skyscraper” που κυκλοφόρησε το 2009, ο Paul Banks παρουσίασε στο κοινό το alter ego του, την μουσική περσόνα Julian Plenti. Με τραγούδια γραμμένα πριν την δημιουργία των Interpol και με πληθώρα μουσικών επιρροών, το αποτέλεσμα ξάφνιασε αλλά και εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.

Τρία χρόνια μετά (και με την ενδιάμεση κυκλοφορία του EP “Julian Plenti lives”), στον νέο δίσκο του με τίτλο “Banks”, ο οποίος κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου από την εμβληματική δισκογραφική Matador, ο Paul αφήνει στην άκρη τον Julian Plenti, για να παρουσιάσει ακόμα μια μουσική έκπληξη. Το προσωπικό παρελθόν και οι επιρροές δεν είναι πια το σημαντικό, αλλά η απλότητα της σύνθεσης και η απόλαυση της ίδιας της μουσικής. Καινούργια τραγούδια που αφηγούνται ιστορίες από όνειρα εφηβικά, το “Banks” είναι η επιστροφή του Paul στην δική του “εποχή της αθωότητας”. Οπωσδήποτε, ένας από τους πιο αναμενόμενους δίσκους της χρονιάς.

Στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα ως solo καλλιτέχνης στις 15 Φεβρουαρίου στο Fuzz Club, ο Paul Banks με τη συνοδεία της μπάντας του, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και από την δισκογραφία των Interpol.
 

Διαβάστε ακόμα