Δημήτρης Καρράς

Η απάντηση του Δημήτρη Καρρά για την αρνητική κριτική στο "Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε"

Ο Δημήτρης Καρράς απαντάει στις κριτικές του τραγουδιού του
Διαβάστηκε φορες
Η συνεργασία του Σωκράτη Μάλαμα και του Βασίλη Καρρά στο νέο τραγούδι του Δημήτρη Καρρά προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στο χώρο της μουσικής, αλλά κυρίως αρνητικά σχόλια από το μουσικό κοινό του Σωκράτη Μάλαμα και του Δημήτρη Καρρά. 

Πολλές αρνητικές απόψεις ακούστηκαν, όπως το ότι η συνεργασία αυτή προέκυψε κυρίως για να προκαλέσει όχι τόσο μουσικά αλλά απλά με τα ονόματα των καλλιτεχνών και ότι έγινε για να επιφέρει χρηματικό όφελος στους δημιουργούς καθώς μουσικά δεν παρουσιάζει κάτι διαφορετικό. 

Ο Δημήτρης Καρράς, πριν λίγο καιρό, απάντησε ο ίδιος στις επικρίσεις, που δέχεται γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook : 

"Ρε κουφάλες συνάδελφοι, φτιάξαμε ένα τραγουδάκι με τον Μάλαμα και τον Καρρά και ακόμη δεν το χωνέψατε! Μας δώσανε λεφτά από εφημερίδα δεν τα πήραμε για να μην λέτε παπατζιλίκια, το βγάλαμε σε βινύλια και όχι σε cd, δεν πήρε κανείς μία από αυτό και επιμένετε να λέτε ότι λέτε. Μην πληγώνεστε άλλο ρε!"

Στο χώρο της μουσικής και της τέχνης, γενικότερα, είναι αναμενόμενο να μην υπάρχει πάντα το αποτέλεσμα, που επιθυμούν οι καλλιτέχνες.  Οι κακές κριτικές, επομένως, είναι συνέπεια αυτού. Καλό θα είναι το αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται πάντα με λογική είτε από αυτόν που ασκεί την κριτική είτε από αυτόν που τη δέχεται . 

Ας θυμηθούμε το τραγούδι:

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα