Ποιος θα πάρει αυτό το Πρωτάθλημα;

Μπες στην αρένα και μονομάχησε!Ένα iPod Touch και 2 εισιτήρια για τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ περιμένουν νικητή! Αντέχεις την πρόκληση; Το πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου ξεκινάει τη Δευτέρα 01/02.
Διαβάστηκε φορες
Μπες στην αρένα και μονομάχησε!Ένα iPod Touch και 2 εισιτήρια για τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ περιμένουν νικητή! Αντέχεις την πρόκληση; Το πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου ξεκινάει τη Δευτέρα 01/02.

Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα, χιλιάδες "Μονομαχίες" έχουν γίνει στην αρένα του Mix Grill. Πολλοί φίλοι μας δοκίμασαν τις γνώσεις τους, αλλά και γνώρισαν ο ένας τον άλλο σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι, το οποίο αν μη τι άλλο ακολουθεί τα χνάρια της εποχής μας, το Social Media Networking.


Με την πάροδο 7 μηνών, πολλές από τις επισημάνσεις σας έχουν ληφθεί υπόψιν και θα τις δείτε σε λίγες ημέρες όταν θα βγάλουμε τη Β' Έκδοση του παιχνιδιού.

Ποια είναι όμως η πιο σημαντική αλλαγή στη Β' Έκδοση των "Μονομαχιών";

- Το Μηνιαίο Πρωτάθλημα;
- Ή μήπως τα δώρα για τους δύο πρώτους νικητές;

Είναι και τα δύο, μαζί με άλλες λίγες αλλαγές, οι οποίες ελπίζουμε να συνθέσουν ένα γρήγορο και ευχάριστο παιχνίδι για όλους μας!

Πάμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι τώρα:

- Κάθε μήνα θα υπάρχει ένα ξεχωριστό Πρωτάθλημα Μονομαχιών με διαφορετικά δώρα. Σε αυτό μπορούν να παίζουν όλοι οι αναγνώστες μας, χωρίς καμία συνδρομή, χωρίς κάποιο κόστος! Κάθε φορά που παίζετε το παιχνίδι κερδίζετε κάποιους πόντους. Αυτοί προστίθενται στη συνολική σας βαθμολογία για τον κάθε μήνα. Έτσι, όσο περισσότερο παίζετε, τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να διεκδικήσετε τα δώρα.

U2Ποια είναι όμως τα δώρα για το Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου;

- Ένα iPod Touch 8GB.

- 2 εισιτήρια για τη συναυλία των U2 στις 3 του Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

Ο πρώτος νικητής επιλέγει ποιο από τα δύο θέλει και ο δεύτερος παίρνει αυτό που μένει.

Ακόμη, χωρίς να σας αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες, σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο δώρο των επόμενων Πρωταθλημάτων θα είναι ταξίδι σε Ευρωπαϊκή πόλη + εισιτήριο για γνωστό Μουσικό Festival!!!


iPod Touch 8GB

iPod TouchΕπιλέξτε απλά με το δάκτυλό σας το μουσικό άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε και τις φωτογραφίες που θέλετε να δείτε. Η νέα έκδοση iPod touch 8GB περιλαμβάνει επιπλέον ενσωματωμένο ηχείο και πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως Multi-Tοuch display, accelerometer και 3D graphics και αποδίδει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και παιχνιδιού.

Πλοηγηθείτε ασύρματα μέσω WiFi (802.11b/g) σε ιστοσελίδες και κατεβάστε μουσική κατευθείαν από το iTunes Store. Διαβάστε τα email σας, δείτε τα Google Maps, ή το Mix Grill.

Το iPod touch χρησιμοποιεί την ίδια multi-touch οθόνη με το iPhone (3.5 ίντσες οθόνης).

Περίπου 1750 τραγούδια, 10.000 φωτογραφίες ή 10 ώρες βίντεο μπορούν να χωρέσουν μέσα σε 115 γραμμάρια καινοτομίας. Eνώ η μπαταρία ιόντων λιθίου που διαθέτει, διαρκεί μέχρι 30 ώρες μουσικής ή 6 ώρες video.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα Έκδοση των "Μονομαχιών" σε νέο άρθρο μας την ερχόμενη Δευτέρα. Προς το παρόν, ας ξεκινήσουμε την προπόνηση...


Σχετικό θέμα
Διαβάστε ακόμα