Μονομαχίες

Σήμερα ξεκινάει στο Mix Grill ένα νέο και αρκετά πρωτοπορειακό παιχνίδι. Στις "Μονομαχίες" μάχονται αυτοί που δεν φοβούνται. Οι κανόνες είναι απλοί, κάνεις την επίθεση μετά αμύνεσαι, μετά μπορείς να σταματήσεις, ή, αν νιώθεις δυνατός, συνεχίζεις και ξανά-μανά. Μπορείς να ξεκινήσεις τον «καβγά» πρώτος, μπορείς και να περιμένεις να σε προκαλέσει κάποιος.

Διαβάστηκε φορες
ΜονομαχίεςΣήμερα ξεκινάει στο Mix Grill ένα νέο και αρκετά πρωτοπορειακό παιχνίδι. Στις "Μονομαχίες" μάχονται αυτοί που δεν φοβούνται. Οι κανόνες είναι απλοί, κάνεις την επίθεση μετά αμύνεσαι, μετά μπορείς να σταματήσεις, ή, αν νιώθεις δυνατός, συνεχίζεις και ξανά-μανά. Μπορείς να ξεκινήσεις τον «καβγά» πρώτος, μπορείς και να περιμένεις να σε προκαλέσει κάποιος.

Οι "Μονομαχίες" είναι το νέο μας "παιδί", το οποίο έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου παιχνιδιού :

- Γρήγορο και εύκολη στη χρήση του
- Οι παίκτες παίζουν on-line!!!
- Το chat του παιχνιδιού βοηθάει τους παίκτες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να σχολιάσουν τις επιλογές τους.
- Για να κερδίσεις, χρειάζεται να έχεις γνώσεις σε διάφορα θέματα, αλλά κυρίως να προσέχεις τα ευάλωτα σημεία του αντιπάλου, ώστε να τον "χτυπήσεις" εκεί που πονάει.
- Το παιχνίδι περιέχει περίπου 1.000 Ερωτήσεις!!!
- Σίγουρα, εμπλουτίζεις ακόμη περισσότερο τις γνώσεις σου.


Ας δούμε όμως το concept του παιχνιδιού σε λεπτομέρειες :

Concept

Όταν μπαίνετε στην αρχική σελίδα του Mix Grill, μπορείτε να δείτε ποια μέλη είναι on-line στο MG. Για να παίξετε τις "Μονομαχίες" θα πρέπει να είστε μέλος του Mix Grill. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δε διαρκεί πάνω από 2 λεπτά.

Ο (ΠΑΙΚΤΗΣ Α) επιλέγει ένα μέλος, με το οποίο θέλει να παίξει και του στέλνει μια πρόσκληση, η οποία εμφανίζεται σε νέο μικρό παράθυρο στο μέλος αυτό (ΠΑΙΚΤΗΣ Β). Αν αποδεχτεί τη μονομαχία, ξεκινάει το παιχνίδι :

Οι "Μονομαχίες" έχουν ερωτήσεις, οι οποίες χωρίζονται στις εξής κατηγορίες :

- Γενικά (Ιστορία, Γεωγραφία, Πολιτική, Επιστήμες κ.α.)
- Μουσική 60s - 70s
- Μουσική 80s
- Μουσική 90s
- Μουσική 00s
- Ελληνική Μουσική
- Cinema - Θέατρο - Πολιτισμός - Comix - TV
- Αθλητικά

Η κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες έχει ερωτήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε 5 επίπεδα δυσκολίας. Οι πόντοι που θα κερδίσει ένας παίκτης από μια ερώτηση επιπέδου Ε είναι : Ε Χ 3, π.χ. μια ερώτηση του 3ου επιπέδου θα δώσει στον παίκτη 9 βαθμούς.

Επιλέγει ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α την Κατηγορία της 1ης ερώτησης και ο παίκτης Β το επίπεδο. Στη συνέχεια, ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α βλέπει στην οθόνη του 5 ερωτήσεις (με τυχαία σειρά), οι οποίες είναι από την επιλεγμένη Κατηγορία και επίπεδο ερωτήσεων. Από αυτές επιλέγει μια και την υποβάλλει στον ΠΑΙΚΤΗ Β.

Πριν απαντήσει ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β, ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α μπορεί να ποντάρει μέχρι 5 πόντους αν θα βρει την ερώτηση ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β ή όχι. Αυτό δε θα το βλέπει ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β. Αν κερδίσει ο ΠΑΙΚΤΗΣ Α στο ποντάρισμα του, παίρνει όσα πόνταρε, αλλιώς χάνει τους αντίστοιχους πόντους από τη συνολική του βαθμολογία.

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ Β έχει 20" να αποφασίσει τη σωστή απάντηση της ερώτησης που του έγινε. Αν κερδίσει παιρνει τους αντίστοιχους πόντους, αλλιώς η βαθμολογία του μειώνεται αντίστοιχα.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι να αποφασίσουν οι ίδιοι οι παίκτες πότε θα τελειώσουν.

Στο τέλος, νικητής είναι ο ΠΑΙΚΤΗΣ με τους περισσότερους πόντους. Οι βαθμολογίες των 2 παικτών αποθηκεύονται και κάθε φορά που παίζουν θα προστίθεται η νέα βαθμολογία τους στην προηγούμενη. Έτσι, δημιουργείται ένα πρωτάθλημα μονομάχων.

Αντέχεις την on-line πρόκληση λοιπόν ; Για να σε δούμε...

Ιδέες - προτάσεις - παράπονα όλα δεκτά στο info[at]mixgrill.gr.


Διαβάστε ακόμα