Σήμερα ο Δ. Μυστακίδης και η Μελίνα Κανά στην Άνοδο

"Τα ρεμπέτικα της κιθάρας"
Διαβάστηκε φορες


Δελτίο Τύπου

Δημήτρης Μυστακίδης - Μελίνα Κανά
 
ANODOS Live Stage
 
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

 
"Τα ρεμπέτικα της κιθάρας"
 
Ο Δημήτρης Μυστακίδης συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του στην ΑΝΟΔΟ, συναντά την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, τη Μελίνα Κάνα και ερμηνεύουν μαζί "Τα ρεμπέτικα της κιθάρας".
 
Η Μελίνα Κανά ξεδιπλώνει μια πτυχή του ταλέντου της που μας έχει λείψει.
 
Η Μελίνα Κανά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε φιλολογία και στα φοιτητικά της χρόνια άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι .Το 1987 εμφανίζεται στο Πλατώ της Θεσσαλονίκης, μια συνεργασία που θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια. Την περίοδο αυτή γνωρίζεται με το μεγάλο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή και συνεργάζεται μαζί του . Τον πρώτο της δίσκο, το '91,  Μυστικά Τραγούδια, υπέγραψε ο Νίκος Μαμαγκάκης σε στίχους του Μιχάλη Γκανά. Το καλοκαίρι του 1989 συμμετείχε στις καλοκαιρινές συναυλίες του Νίκου Παπάζογλου. Την ίδια εποχή γνωρίζεται με τον Σωκράτη Μάλαμα, γνωριμία που θα οδηγήσει σε μια πολύχρονη και επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία, αφού η Μελίνα Κανά γίνεται ευρύτερα γνωστή με το τραγούδι "Να βάλω τα μεταξωτά" του Σωκράτη Μάλαμα. Έχει επίσης συνεργαστεί με τους Νίκο Ξυδάκη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διονύση Σαββόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου και Μανώλη Ρασούλη.
 
Ακολουθεί το Δ. Τύπου με όλες τις σχετικές πληροφορίες για τις εμφανίσεις του Δημήτρη Μυστακίδη στο Anodos Live Stage
 
Ο Δημήτρης Μυστακίδης βρίσκεται στην ΑΝΟΔΟ Live Stage τις Πέμπτες του Δεκεμβρίου παρουσιάζοντας μας "Τα ρεμπέτικα της κιθάρας" με καλεσμένες τις φίλες του. Την προηγούμενη Πέμπτη απολαύσαμε τη Φωτεινή Βελεσιώτου και αυτήν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην σκηνή μαζί του θα βρεθεί η Μελίνα Κανά, ενώ στις 12 Δεκεμβρίου, η Ματούλα Ζαμάνη και στις 19 Δεκεμβρίου, η Γιώτα Νέγκα.

Διαβάστε ακόμα