Ποιοί κατάφεραν να γραφτούν στο Hall of Fame του Rock&Roll φέτος;

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα ονόματα που μπήκαν στην ένδοξη λίστα!
Διαβάστηκε φορες
Σήμερα ανακοίνωσε η επιτροπή απ'το μακρινό Cleveland τα ονόματα που θα εισαχθούν στο Hall of Fame του Rock & Roll και έχουν τρομερό ενδιαφέρον:

Οι πρωτοπόροι της grunge, Nirvana, οι φανταχτεροί KISS, η μεγάλη μορφή του prog rock Peter Gabriel, η ναυαρχίδα της folk-country Linda Rontsadt, το μοναδικό "rock & soul" δίδυμο Hall & Oates, ο ρομαντικός και μονίμως ανήσυχος Cat Stevens είναι τα ονόματα που απαρτίζουν την λίστα των εισαχθέντων!

Πολύ ενδιαφέρουσα η λίστα απ'την άποψη ότι αποτελεί ένα ετερόκλητο μίγμα μουσικής και ποικίλων καλλιτεχνών τεράστιου βεληνεκούς.

Επίσης, στους E Street Band θα απονεμηθεί βραβείο για την εξαιρετική μουσική τους, ενώ θα βραβευτεί και ο manager των Beatles Brian Epstein και ο manager των Rolling Stones Andrew Loog Oldham με το "Ahmet Ertegun Award" ως μη-ερμηνευτές.

Η τελετή θα γίνει στις 10 Απριλίου 2014 στο Barclays Center του Brooklyn, ενώ ήδη ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων, ώστε να μπορέσουν και οι θαυμαστές να παρεβρεθούν.

Να σημειωθεί ότι ο Peter Gabriel, βρισκόταν ήδη στη λίστα υπό το όνομα των Genesis, όμως δεν είχε πάει τότε στην τελετή. Σε αυτήν όμως, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, θα βρίσκεται εκεί για την τιμητική του είσοδο στο Hall of Fame!

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έμειναν έξω ονόματα όπως οι Deep Purple και οι Yes, ενώ σχόλια στα social media εκφράζουν την απορία τους με την επιλογή των KISS στην λίστα των εισαχθέντων.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα