Χάρις Αλεξίου, Τάνια Τσανακλίδου, Nouveau Sextet και φίλοι

Δύο μεγάλες φωνές συναντιούνται και συνταιριάζουν τη μουσική τους, δημιουργώντας έτσι μία πρωτότυπη ιστορία που σε καθηλώνει!
Διαβάστηκε φορες
Η Χάρις Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου με τους Nouveau Sextet και φίλους  μάς περιμένουν από 7 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Anodos live stage ( Πειραιώς 183 ) για να μας χαρίσουν απολαυστικές μουσικές στιγμές. Γεμάτες ενέργεια και με "τρελή" όρεξη έρχονται να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα επενδυμένο με την ιδιαίτερη μουσική των Nouveau Sextet και των "φίλων". Δύο μεγάλες φωνές συναντιούνται και συνταιριάζουν τη μουσική τους, δημιουργώντας έτσι μία πρωτότυπη ιστορία που σε καθηλώνει.

Μας καλωσορίζουν ερμηνεύοντας παλαιότερα και νεότερα κομμάτια τους, τις μεγαλύτερές τους επιτυχίες και πετυχαίνουν μία χαλαρή μα καθόλου λιτή ατμόσφαιρα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δημιουργείται διάλογος μεταξύ τους. Το ένα τραγούδι απαντά στο άλλο, συζητούν. Χαίρονται, στενοχωριούνται, θυμώνουν μέσα από τα κομμάτια και η ιστορία εκτυλίσσεται.

Στο δεύτερο μέρος η θεατρικότητα είναι εκείνη που ξεχειλίζει. Πιο χαλαρές, αφού έχουν σπάσει τον πάγο με το κοινό τους,  έρχονται πιο κοντά και το ξεσηκώνουν, καθώς το πρόγραμμα τώρα περιλαμβάνει πιο ζωηρά κομμάτια, τόσο δικά τους όσο και άλλων καλλιτεχνών. Αστειεύονται, κάνουν "χορευτικά", όπως τα αποκαλούν, πειράζονται και μιλούν με τον κόσμο. Δεν ξεχωρίζουν από τις παρέες που βρίσκονται από κάτω τους, τραγουδούν και χορεύουν. Δεν παραλείπουν να υποδέχονται με τρόπο ζεστό συναδέλφους, για να μας χαρίσουν μία στιγμή πάνω στη σκηνή. 

Την περασμένη Παρασκευή ο Γιώργος Νταλάρας μοιράστηκε μαζί μας ένα κομμάτι λίγο πριν το τέλος της παράστασης.

Οι ενορχηστρώσεις των κομματιών είναι ιδιαίτερες. Η μπάντα, που έχει δημιουργηθεί, έχει δέσει απόλυτα, κάνει τα κομμάτια πιο πλούσια και τους προσδίδει στοιχεία Ανατολής και Βαλκανίων. Σε ξεσηκώνουν στο λεπτό!
Διακρίνεις μια ροκιά μα και μια παράδοση, μια τρέλα μα και μια μελαγχολία. Συγκινείσαι και ξεδίνεις!

Όλα σε θυμίζουν, Ο ανθρωπάκος, Συναυλία, Οι Μοίρες, Μία είναι η ουσία, Το γυφτάκι, Οι φίλοι μου χαράματα, Το πάτωμα, Ταγκό, Ζελατίνα, Τα παιδιά της γειτονιάς σου, Το παπάκι είναι μόνο μία μικρή γεύση!

Μία από τις πιο ταιριαστές παρέες δίνει τον καλύτερό της εαυτό και εισπράττει το μεγαλύτερό μας χειροκρότημα!!


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα