3ος Μεγάλος Διαγωνισμός Mix Grill & EXIT Festival 2014

4 τυχεροί θα πάνε στο EXIT και το SEA DANCE Festival!
Διαβάστηκε φορες


Για τέταρτη χρονιά το Mix Grill συνεργάζεται με το EXIT Festival και προσφέρει στους αναγνώστες του μεγάλα δώρα! Στον τρίτο διαγωνισμό που κάνουμε μαζί με το EXIT Festival 2014, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δείτε το EXIT και το SEA DANCE Festival, καλύπτοντας τα εισιτήρια των Φεστιβάλ!

Από την Παρασκευή 9, μέχρι την Παρασκευή 30 Μαίου στις 11 μμ παίζουμε για:

- 4 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του EXIT Festival 2014
- 4 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του SΕΑ DANCE Festival 2014 +
- 2 Official EXIT Packages (T-shirt + tote bag) από το επίσημο κατάστημα merchandise του Φεστιβάλ


Οι νικητές θα είναι 2 και θα κερδίσουν τα εξής δώρα:

- 2 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του EXIT Festival 2014 +
- 2 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του SΕΑ DANCE Festival 2014 +
- 1 Official EXIT Package (T-shirt + tote bag) από το επίσημο κατάστημα merchandise του Φεστιβάλ




ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ



Δελτίο Τύπου

EXIT FESTIVAL
:: Best Major European Festival 2013::
10 - 13 Ιουλίου
Petrovaradin Fortress

&
Sea Dance Festival
15-17 Ιουλίου
Jaz beach - Μαυροβούνιο

1 περιπέτεια, 7 ημέρες, 2 φεστιβάλ σε 2 χώρες, αμέτρητες εμπειρίες!

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριο σας παρέα με τους φίλους σας και επωφεληθείτε από την προσφορά (5+1)!
Exit Festival: 60,5€!
Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα από 163€!

http://www.exitfest.org/en/tickets/greece

Το Exit Festival, έχοντας πλέον κερδίσει και επίσημα τον τίτλο του καλύτερου μεγάλου φεστιβάλ στην Ευρώπη στα Ευρωπαϊκα βραβεία φεστιβάλ 2013, επιστρέφει για 15η χρονιά πιο δυναμικό από ποτέ, προσκαλώντας το φεστιβαλικό κοινό και της Ελλάδας στο EXIT ADVENTURE, με δύο φεστιβάλ σε δύο χώρες για επτά ημέρες!

Η αρχή γίνεται με το Exit Festival, όπου για τέσσερις ημέρες, 10 με 13 Ιουλίου, το ιστορικό φρούριο Petrovaradin θα γεμίσει για ακόμα μία χρονιά με πάνω από 500 καλλιτέχνες σε 20 διαφορετικά stage! Ήδη μεταξύ των ονομάτων που έχουν ανακοινωθεί για το Main Stage, ξεχωρίζουν ο Damon Albarn, frontman των Blur & Gorillaz και βραβευμένος με Grammy, με τo ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του Everyday Robots, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, αλλά και ο Skrillex, μία από τις σημαντικότερες φιγούρες της νέας γενιάς της ηλεκτρονικής μουσικής, βραβευμένος με 6 Grammy, γνωστός για τα εκρηκτικά σόου του, που υπόσχεται να ταρακουνήσει το φρούριο με το νέο live σόου του, με ειδικά εφέ και κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί ποτέ! To line up του Main stage συμπληρώνεται - όπως και πέρσι, σε συνεργασία με την ομάδα UKF - με τους Rudimental (breakthrough act για το 2013 στα UK Festival Awards), Dub Fx (με 3ο άλμπουμ “Theory of Harmony”), Dimension, Koven live, Andy C, Fred V & Grafix feat Dynamite MC, Gordon City και πολλούς ακόμα!

Ένα από τα αγαπημένα stage του φεστιβάλ, το Fusion Stage μαζί με το νέο Riffs&Beats Stage συγκεντρώνουν και φέτος μερικούς από τους επιδραστικότερους σε παγκόσμιο επίπεδο καλλιτέχνες και μας ταξιδεύουν από το αγγλικό dub με τους Asian Dub Foundation, στο αμερικάνικο rock των The Afghan Whigs, για να συνεχίσουμε στο γερμανικό indie-folk από τους Mighty Oaks και στο κορεάτικο ambient metal των Jambinai για να καταλήξουμε στο ιαπωνικό alternative rock των Tricot, με κιθάρες, ντραμς, μπάσο αλλά και ασιατικά παραδοσιακά όργανα!

Η Dance Arena - ένα από τα συναρπαστικότερα dancefloor παγκοσμίως! - παρουσιάζει για ακόμα μία χρoνιά μερικούς από τους σημαντικότερους DJ, μέσα από μία σειρά back to back dance specials μεταξύ των οποίων Carl Cox vs Danny Tenaglia, Tiga vs DJ Hell, Ben Klock vs Marcel Dettmann, Carl Graig vs Green Velvet, Maceo Plex vs Danny Daze, κ.ά., αλλά και τους Disclosure, το δίδυμο που ταρακούνησε την ηλεκτρονική σκηνή της Αγγλίας, σε ένα live show με το συμβολικό όνομα Wildlife! Τα υπόλοιπα στην αρένα...

Αλλά η Exit εμπειρία δεν τελειώνει εδώ! Από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου η μουσική περιπέτεια συνεχίζεται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του γειτονικού Μαυροβουνίου, τη Jaz, με ένα ακόμα φεστιβάλ το Sea Dance Festival! To line up του αναμένεται να είναι εκρηκτικό αφού το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε είναι αυτό του Jamiroquai!

Μείνετε συντονισμένοι για επιπλέον ονόματα!

Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του Exit 2013:



EXIT Festival Line Up so far:

Main Stage
DAMON ALBARN / RUDIMENTAL LIVE / SKRILLEX / STROMAE / ANDY C / DIMENSION / DUB FX / FRED V & GRAFIX feat DYNAMITE MC / GORGON CITY / KOVEN LIVE / MY NU LENG / PRETTY LIGHTS Live Visual Show / SUB FOCUS DJ SET / TC / GLORIA GAYNOR

Fusion Stage
ASIAN DUB FOUNDATION / MIGHTY OAKS / TRICOT /THE AFGHAN WHIGS

Riffs & Beats
JAMBINAi

Dance Arena
AFROJACK vs QUINTINO / CARL COX vs DANNY TENAGLIA / DEEP DISH
DISCLOSURE LIVE / TIGA vs DJ HELL /
BEN KLOCK vs MARCEL DETTMANN / BETTER LOST THAN STUPID [MARTIN BUTTRICH vs DAVIDE SQUILLACE vs MATTHIAS TANZMANN] / CARL CRAIG vs GREEN VELVET / DUSKY vs PAUL WOOLFORD / EATS EVERYTHING vs CASSY / HEIDI vs KIM ANN FOXMAN / JACKMASTER & ONEMAN PRESENT ‘CAN U DANCE’ / JAYMO vs ANDY GEORGE / MACEO PLEX vs DANNY DAZE / PLANETARY ASSAULT SYSTEMS LIVE / WAZE vs ODYSSEY

Sea Dance Festival:

JAMIROQUAI
+ many more

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Εισιτήρια:
Αγόρασε τώρα το εισιτήριο σου με 50% έκπτωση!
Exit Festival μόνο 60,5€!
Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) μόνο 71,5€!
Exit Camp: 27,5€
Sea Dance Camp: 27,5€

Ταξιδιωτική Προσφορά!

Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα
EXIT PACKAGE: εισιτήριο EXIT Festival + EXIT Camp + μεταφορά με λεωφορείο προς και από το EXIT από 163€
Η μεταφορά με το λεωφορείο οργανώνεται από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία και Λάρισα.

Κρατήσεις θέσεων έως και 14 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του ταξιδιού. Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 40 επιβεβαιωμένων επιβατών.Σε περίπτωση μη επαρκούς συμμετοχής επιβατών, η ακύρωση του ταξιδιού θα γίνει 5 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, από το ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Προπώληση εισιτηρίων:
www.ticketarena.gr

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ: Οι Κανόνες του παιχνιδιού


- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info[at]mixgrill.gr.

- Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι συντάκτες και διαχειριστές του Mixgrill.gr, αλλά οι βαθμοί τους δε θα υπολογίζονται και βέβαια δε θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο νικητή.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 3 Μαϊου και οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα! Θα κληρωθούν 3 επιλαχόντες και σε περίπτωση που οι νικητές δεν απαντήσουν εντός 4 ημερών, το δώρο θα πάει στον επόμενο επιλαχόντα.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα