FM TO WEB - Συνέντευξη David J (ex - Bauhaus)

Ο David J των Bauhaus έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Δημήτρη Αντωνόπουλο!


Ο David J των Bauhaus έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Δημήτρη Αντωνόπουλο! Το "μικρόφωνο" και στους δύο!

1 / Είναι πάντα τιμή μου David ! Έτσι , πρώτα απ 'όλα μπορείς να μου πείς λίγα λόγια για το πολύ καλό νέο άλμπουμ σου "An Eclipse Of Ships";

Ευχαριστώ, Δημήτρη . Το νέο άλμπουμ είναι ένας κύκλος τραγουδιών αγάπης. Τα θέματα των τραγουδιών αφορούν τις γυναίκες , το ρομαντισμό, την αγάπη και το σεξ .

2 / "Hot Sheet Hotel" ένα τέτοιο πραγματικά εκπληκτικό τραγούδι από το νέο δίσκο σας. Μου θυμίζει Leonard Choen για να είμαι ειλικρινής ... υπέροχο τραγούδι.


Καλά, ευχαριστώ! Αγαπώ το L. Cohen. Αυτό είναι το παλαιότερο τραγούδι του άλμπουμ. Γράφτηκε πριν από λίγα χρόνια και έχω κάνει μικροαλλαγές στους στίχους. Νομίζω ότι ταιριάζει άψογα στο άλμπουμ. Υπάρχει αρκετό χιούμορ σε αυτό το δίσκο.

3 / Υπάρχουν σκέψεις για Ευρωπαϊκό Tour ίσως;

Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ευρώπη με αυτό το άλμπουμ, αλλά το θέμα είναι ότι το "Hot on it's heels" που θα είναι η δημοσίευση των απομνημονευμάτων μου και όταν αυτό βγαίνει ( πιθανότατα τον Οκτώβριο) θα πρέπει να επικεντρωθώ στην προώθηση του. Ας ελπίσουμε ότι θα περιλαμβάνει μια περιοδεία στην Ευρώπη.4 / Είσαι ακόμα σε κάθε είδους επαφή με τον Daniel ή τον Peter; Είναι και οι δύο με νέα άλμπουμ και βέβαια είστε και μια ευλογία για τους οπαδούς των Bauhaus.

Μόνο για επαγγελματικά θέματα, για να σου είμαι ειλικρινής.

5 / Μιλώντας για τους Bauhaus, μπορείς να μου πεις για τη φανταστική εκτέλεση του "Bela Lugosi's Dead" με τη συμμετοχή της Jill Tracy; Πραγματικά gothic εκτέλεση ... Σε πιο ήπιο τρόπο ίσως.

Η Jill ήρθε με μια ιδέα να παντρέψουμε το Bela σε ένα κλασσικό / avant -garde τραγούδι με συνοδεία πιάνου. Το κομμάτι ξεκίνησε από εκεί και το γράψαμε με την πρώτη φορά, τα όργανα, τη φωνή, όλα . Ήταν μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή και πιστεύω ότι είχαμε στα χέρια μας ένα μικρό κομμάτι της μαγείας εκεί.

6 / Έχεις κάποια ανάμνηση από την Αθήνα και την Ελλάδα, David; Έχει περάσει καιρός...

Πράγματι! Θυμάμαι ότι υπήρχε μια εξέγερση! Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι!


 
7 / Τα αγαπημένα σου albums για αυτή την εβδομάδα; Ή οι αγαπημένες σου νέες μπάντες, David ;

Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει αρκετά το υπέροχο, νέο, μελαγχολικό, σόλο άλμπουμ του Damon Albarn, "Everyday Robots". Αγαπημένη νέα μπάντα, μμμ, καλά, υπάρχει μια μπάντα στο Σαν Ντιέγκο, που ονομάζεται The Midnight Pine που με στήριξαν στην τελευταία συναυλία μου, οι οποίοι μου αρέσουν πραγματικά. Και πάλι, είναι πολύ μελαγχολική μουσική, με twisted, μοναχική Americana, βιολιά, Dobro κιθάρες και καλός τραγουδιστής, ο Shelbi Bennett.

8 / Εντάξει, τώρα πάμε στο κλασική ερώτηση μου! Ας πούμε ότι έχεις ένα ταξίδι για τις επόμενες 24 ώρες με μια μηχανή του χρόνου (!) Έτσι, που θα πήγαινες; Στο παρελθόν ή το μέλλον; Πού και γιατί πραγματικά .. ;

Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση και θέτει ορισμένα ενδιαφέροντα φιλοσοφικά ερωτήματα. Αν επιλέξω να πάω πίσω στο παρελθόν, τότε η εμπειρία , ανεξάρτητα από την εποχή που θα επιλέξω, θα ήταν πολύ διαφορετική αν πήγαινα εκεί με τις σημερινές γνώσεις μου. Αν δεν ήταν εν γνώσει μου, τότε η εμπειρία θα μπορούσε πιθανότατα να είναι πιο συναρπαστική, αλλά δεν θα ήμουν σε θέση να το απολαύσω με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Έτσι , έχοντας πει όλα αυτά, θα μπορούσα πιθανότατα να επιλέξω το 1920 στο Παρίσι, με τον Σουρεαλισμό σε άνθιση και το καμπαρέ της εποχής. Αυτό θα ήταν ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα