Ο νέος δίσκος της Ειρήνης Σκυλακάκη μέσα από εντυπωσιακά lyric videos.

Ακούστε ΟΛΑ τα τραγούδια του άλμπουμ και δείτε τα indie-pop videos με τους στίχους που συνοδεύουν την κυκλοφορία!
Διαβάστηκε φορες
Η τρυφερή και ευαίσθητη 24χρονη Ελληνίδα τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και ταυτόχρονα ταλαντούχα τραγουδοποιός Ειρήνη Σκυλακάκη, που έγινε γνωστή πριν δύο χρόνια με το αγγλόφωνο indie hit «In The Light», κυκλοφορεί σήμερα το νέο της άλμπουμ «BEFORE DAWN» με 12 κομμάτια, στα οποία έχει γράψει η ίδια τόσο τη μουσική όσο και τους αγγλικούς στίχους.
 
Την ενορχήστρωση και παραγωγή αυτού του δίσκου υπογράφει ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, την ηχογράφηση και την μίξη ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ενώ συμμετείχαν πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Μιχάλης Καλκάνης, ο Θάνος Μιχαηλίδης, ο Χρήστος Πετεβής, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Αντώνης Ανδρέου.
Το εξώφυλλο του δίσκου δημιούργησε η καλλιτέχνης Στεφανία Βλαστάρη.
 
Αγαπημένη μιας ρομαντικής γενιάς, η Ειρήνη Σκυλακάκη καταθέτει με σεμνότητα τον δίσκο «Before Dawn», ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ που αναμένεται με ενθουσιασμό από την urban κοινότητα που την αγάπησε και ακολουθεί πιστά τη μουσική της. Πρώτο τραγούδι που έχει ξεχωρίσει είναι το «Clock».
Το άλμπουμ «BEFORE DAWN» από την Irene Skylakaki κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και στο iTunes από την Cobalt Music. Ακούστε όλα τα τραγούδια του άλμπουμ μέσα από τα εντυπωσιακά lyric videos που τα συνοδεύουν.

Διαβάστε ακόμα