Θ.Μικρούτσικος & Υπ. Ρεύματα: Παράταση εμφανίσεων

Η επιτυχία φέρνει την παράταση κι έτσι όσοι δεν πήγαμε ακόμα να δούμε τον Θάνο Μικρούτσικο, τα Υπόγεια Ρεύματα και τον Γιάννη Κούτρα στο "Κύτταρο", θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε και μετά το Πάσχα...
Διαβάστηκε φορες
Η επιτυχία φέρνει την παράταση κι έτσι όσοι δεν πήγαμε ακόμα να δούμε τον Θάνο Μικρούτσικο, τα Υπόγεια Ρεύματα και τον Γιάννη Κούτρα στο "Κύτταρο", θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε και μετά το Πάσχα, αφού η παράσταση θα συνεχίσει για όλα τα Παρασκευοσάββατα του Απρίλη. Παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Δελτίο Τύπου

Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ με τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
και το ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΡΑ στο «ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ (9 & 10, 16 & 17, 23 & 24/4)


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την μουσική συνάντηση και την επιτυχημένη περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα, ο Θάνος Μικρούτσικος και τα Υπόγεια Ρεύματα, ολοκληρώνουν την παρουσίαση της παράστασης «Τους έχω βαρεθεί!...» στη μουσική σκηνή «Κύτταρο Live».

Πρόκειται για ιδιαίτερες οπτικοακουστικές παραστάσεις, όπου το γνωστό συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα» διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί και παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και  δυναμώνει τη φωνή του σχήματος.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους  Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα–τραγούδι), Κώστα Παρίση (κιθάρα–τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Σε αυτές τις παραστάσεις, συνταξιδιώτης τους θα είναι ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Κούτρας, που θα ερμηνεύσει αποσπάσματα από το μουσικό έργο «Σταυρός του Νότου»,  του Θάνου Μικρούτσικου, ενός έργου που έχει σημαδέψει τρεις ολόκληρες γενιές, σε ποίηση Νίκου Καββαδία, του οποίου φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα μουσικά κομμάτια. Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

info

Θ.Μικρούτσικος - Υπ. Ρεύματα - Γ. Κούτρας @ Κύτταρο Live
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο μέχρι τις 24/4
Ώρα έναρξης: 22.00
Διεύθυνση: Ηπείρου 48 και Αχαρνών, Κέντρο Αθήνας
Τηλ. κρατήσεων: 210 8224134
www.kyttarolive.gr
Διαβάστε ακόμα