Πορτοκάλογλου - Ζιώγαλας - Φάμελλος

Λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης τους καλοκαιρινής περιοδείας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος ολοκληρώνουν τις επιτυχημένες χειμερινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα στη μουσική σκηνή...

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΙΗΜΕΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 & ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 & ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης τους καλοκαιρινής περιοδείας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος ολοκληρώνουν τις επιτυχημένες χειμερινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα στη μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι.

Φίλοι από τα παλιά οι τρεις τους κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, απευθυνόμενοι στο κοινό σαν να είναι πραγματικά προσκεκλημένοι τους.

O ένας Νίκος είναι "ροκάς-ανατολίτης", ο άλλος Νίκος φλερτάρει μοναδικά με την παράδοση, ενώ ο Μανώλης είναι ένας μελαγχολικός κιθαριστής που όταν ξυπνά το παιδί μέσα του παίζει γιουκαλίλι. Τρεισήμισι ώρες γεμάτες ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής.

Οι τρεις τους αναμειγνύονται μοναδικά και μαζί με την εξαιρετική μπάντα και τη Λιάνα Παπαλέξη στα φωνητικά, δημιουργούν μια παρέα δεμένη που σε προσκαλεί να την ακολουθήσεις.

Δύο Νικολάδες κι ένας Μανώλης σε ένα πρόγραμμα χωρίς αποστάσεις, με πραγματικά παρεΐστικη διάθεση όπου το πάλκο και το κοινό γίνονται ένα, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε ένα μοναδικό ροκ πάρτυ.

info
"Με λίγη βοήθεια απ' τους φίλους μου"
Ν.Πορτοκάλογλου-Ν.Ζιώγαλας-Μ.Φάμελλος @ "Δίπλα στο ποτάμι"
Παρασκευές & Σάββατα 16-17 & 23-24 Απριλίου 2010
Ώρα έναρξης: 22 :30
Διεύθυνση: Λ.Κατσώνη 189, Άγ.Ανάργυροι - Αθήνα
Επικοινωνία: Τηλ. 210 2610444 & 210 2610438, www.diplastopotami.gr
Πρόσβαση με ΜΜΜ: Λεωφορείο 024 (Στ. Αγ. Ιωάννης - Σύνταγμα - Άγ. Ανάργυροι) ή Σταθμός Μετρό/ΗΣΑΠ "Αττική" και από εκεί 024
www.portokaloglou.gr
www.famellos.gr
Διαβάστε ακόμα