Ταινίες - Νοέμβριος 2014

Οι συντάκτες μας προτείνουν...
Διαβάστηκε φορες
Interstellar
Aμερικανική, Επιστ. Φαντασίας (2014)
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Γουές Μπέντλι, Κέισι Άφλεκ, Μάικλ Κέιν
Καθώς μια ολοένα κι εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών, δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν.



Τhe Drop - Η Συγκάλυψη

Aμερικανική, Δραματική (2014)
Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρόσκαμ
Με τους: Τομ Χάρντι, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Νούμι Ραπάσε, Ματίας Σένερτς
Η ρουτινιάρικη καθημερινότητα του Μπομπ, ενός φιλήσυχου μπάρμαν, ανατρέπεται όταν περιθάλπει το ετοιμοθάνατο σκυλί της γειτόνισσάς του, γνωρίζει τον ανεξέλεγκτα βίαιο πρώην φίλο της Έρικ και στο μπαρ του, που ελέγχεται από την τσετσένικη μαφία, γίνεται ληστεία.



Fury

Αμειρκανική, Δραματική περιπέτεια (2014)
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγιερ
Με τους: Μπραντ Πιτ, Σία Λαμπέφ, Λόγκαν Λέρμαν
Απρίλιος, 1945. Καθώς οι δυνάμεις του Άξονα κάνουν την τελευταία προώθηση προς την Ευρώπη, ένας λοχίας ψημένος στη μάχη, με το χαρακτηριστικό όνομα Wardaddy, οδηγεί ένα Sherman τανκ και το πλήρωμα πέντε ανδρών σε μια αποστολή θανάτου πίσω από τις εχθρικές γραμμές.





The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Αμερικανική περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας (2014)
Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λιαμ Χέμσγουορθ
Αφού η Katniss Everdeen κατέστρεψε τους αγώνες για πάντα, πρέπει να παλέψει ενάντια σε όλες τις πιθανότητες για την ελευθερία ενός έθνους.


Samba
Γαλλική δραματική κομεντί (2014)
Σκηνοθεσία: Olivier Nakache, Eric Toledano
Με τους: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim
Ο Samba μετανάστευσε στη Γαλλία από τη Σενεγάλη 10 χρόνια πριν. Έκτοτε, βγάζει τα προς το ζην και συντηρείται με μικροδουλειές. Η Alice είναι ένα μεγαλοστέλεχος που μόλις έχει υποστεί υπερκόπωση. Και οι συο τους προσπαθούν να βγουν από τον αδιέξοδο τρόπο ζωής τους. Ενώ ο Samba κάνει τα πάντα για να βγάλει εργασιακή visa και η Alice προσπαθεί να βάλει τη ζωή της στο σωστό δρόμο, η μοίρα θα τους φέρει κοντά.



Penguins of Madagascar - Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης
Animation, περιπέτεια, κωμωδία (2014)
Σκηνοθεσία: Eric Darnell, Simon J. Smith
Με τους: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights
Οι ομάδες σούπερ κατασκόπων δεν γεννιούνται… κλωσσιούνται. Ανακαλύψτε τα καλύτερα και αστειότερα πουλιά της κατασκοπείας: Skipper, Kowalski, Rico και Private. Οι επιλεκτότεροι των επίλεκτων ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια σικ μυστική οργάνωση, την North Wind, με αρχηγό τον γοητευτικό Πράκτορα Απόρρητο (δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομά του). Μαζί, πρέπει να σταματήσουν τον μοχθηρό Dr. Octavius Brine, ο οποίος προσπαθεί να καταστρέψει τον κόσμο.





Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα