Τα Καλούδια της ώρας - 0909

Εδώ και 6 μήνες τα "Καλούδια της ώρας" ενημερώνουν τους αναγνώστες του Mix Grill για νέες μουσικές Ελληνικές ή ξένες και για τρόπους με τους οποίους μπορείς να κατεβάσεις κομμάτια, videos ή άλλα πράγματα σχετικά με τα αγαπημένα σου συγκροτήματα / μουσικούς με νόμιμο τρόπο.

Για να δούμε τι έχουμε στην ψησταριά σήμερα...

Διαβάστηκε φορες

Εδώ και 6 μήνες τα "Καλούδια της ώρας" ενημερώνουν τους αναγνώστες του Mix Grill για νέες μουσικές Ελληνικές ή ξένες και για τρόπους με τους οποίους μπορείς να κατεβάσεις κομμάτια, videos ή άλλα πράγματα σχετικά με τα αγαπημένα σου συγκροτήματα / μουσικούς με νόμιμο τρόπο.

Για να δούμε τι έχουμε στην ψησταριά σήμερα...


(01) Η πρώτη ταινία των Iron Maiden "Flight 666" θα παιχτεί μόνο σε 400 αίθουσες σε όλο τον κόσμο και μόνο για μια μέρα!!! Το συγκρότημα ονόμασε την 21η Απριλίου ως η "Maiden day" και παρουσιάζει εκείνη τη μέρα ένα film, - ντοκιμαντέρ το οποίο ακολουθεί τους Maiden στην περιοδεία τους "Somewhere Back in Time" το 2008. Ο manager  τους Rod Smallwood είπε τα εξής : "This film is a testament to an extraordinary tour and to our incredible fans all over the world. Seeing it on the big screen will make you feel like you were there on that spectacular journey." Αν ψήνεσαι να βρείς εισιτήρια, μπες στο Ironmaiden.com για περισσότερες πληροφορίες.

(02) Μπες στο επίσημο site των Muse και κατέβασε πολύ ενδιαφέροντα videos από συναυλίες τους σε αρκετά καλή ποιότητα. Προσέξτε ιδιαίτερα το "Unintented" από τη συναυλία τους στο Wembley.  Περισσότερα δες εδώ, στην Ενότητα των Downloads. Μέσα στη χρονιά μάλιστα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία αν θα κυκλοφορήσει ο νέος δίςκος, που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το συγκρότημα. Δες εδώ το video που δημοσιοποίησε το συγκρότημα στο οποίο είναι σε μια τουαλέτα και παρουσιάζουν πως ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο... :)

(03) Η Natalie Imbruglia ετοιμάζει νέο δίσκο και το 1ο single του θα είναι ένα κομμάτι, που της έδωσαν οι Coldplay. Το "Scars" σύμφωνα με την Chris Martin είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια, που έχουν γράψει και όντως ακούγεται πολύ καλό, έστω κι αν όλοι μας μπορούμε να ακούσουμε ένα απόσπασμα αυτού. Που να το ακούσεις ; Μπες εδώ και άκουσε ένα απόσπασμα του.

(04) Γίνε μέλος του επίσημου Site των Doves και δες το video για το 1ο single τους "Kingdom of Rust" από τον επερχόμενο δίσκο τους με τον ίδιο τίτλο - κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου.  Ένα συγκρότημα με πολύ ωραίες μουσικές επιτέλους επιστρέφει και μάλιστα με αρκετά καλό single. Μπες και δες το video εδώ ή εδώ αν θες να δεις το αντίστοιχο YouTube video.

(05) Μπες στο επίσημο site των Depeche Mode και άκουσε το πρώτο single τους "Wrong" από το νέο τους δίσκο "Sounds of the Universe", ο οποίος κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου. Αρκετά δυνατό τραγούδι στο κλασσικό ύφος του συγκροτήματος.

(06) Στις 16 του Μάρτη κυκλοφορεί το νέο single "Love etc." από τη νέα δουλειά των Pet Shop Boys "Yes", η οποία βγαίνει στα δισκάδικα μια εβδομάδα μετά. Άκουσε το κομμάτι εδώ.

(07) Οι Bat for Lashes, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του Thom Yorke των Radiohead με την απίστευτη φωνή της Natasha Khan. Ο νέος δίσκος τους κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι πάρα πολύ καλός! Μπες στο site τους και αφού γίνεις μέλος του, θα λάβεις ένα δίλεπτο ντοκιμαντέρ για το πως δημιουργήθηκε το νέο album τους "Two Suns".

Περισσότερα Καλούδια θα ξαναψήσουμε σε μια εβδομάδα από τώρα...


Διαβάστε ακόμα