Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Ρίτας Αντωνοπούλου στον Ιανό

Η ''Μικρή Άρκτος'' παρουσίασε στο χώρο του Ιανού το νέο δίσκο του Γίώργου Ανδρέου και της Ρίτας Αντωνοπούλου με τίτλο "Ζωή μου μην αργείς".
Διαβάστηκε φορες
Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Ρίτας Αντωνοπούλου στον Ιανό!

Η ''Μικρή Άρκτος'' παρουσίασε στο χώρο του Ιανού το νέο δίσκο του Γιώργου Ανδρέου και της Ρίτας Αντωνοπούλου με τίτλο "Ζωή μου μην αργείς". Κεντρική ιδέα, όπως μας εξήγησε και ο ίδιος ο συνθέτης, είναι η γυναίκα στο αστικό τοπίο ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Τα τραγούδια της μουσικής μου εργασίας “Ζωή μου μην αργείς” (επιδίωξα να) έχουν ως ενιαίο θεματικό άξονα τις περιπέτειες μιας νέας γυναίκας στη μεγάλη πόλη, στο σημερινό μεταμοντέρνο αστικό τοπίο. Η Ρίτα Αντωνοπούλου ενσαρκώνει αποκαλυπτικά τη γυναίκα αυτή, μπαινοβγαίνοντας αποφασιστικά στα πάθη, τα λάθη, τους καημούς και τους θυμούς που η ηρωίδα μου βιώνει, ενώ παραμένει η συναρπαστική ερμηνεύτρια, το ακριβό ηχείο της μέσα μου φωνής, που προσωποποιεί όσα  με λόγια και μουσικές ποθώ και επιχειρώ να αφηγηθώ. Την ευχαριστώ για την προσήλωση και την ακρίβεια. Ιδίως για την εμπιστοσύνη».

Πρόκειται για ένα βιβλίο-cd και την τέταρτη προσωπική δουλειά της Ρίτας Αντωνοπούλου ενώ την έκδοση αλλά και την ερμηνεία με χρώματα και εικόνες κοσμεί η Ηώ Αγγελή.

Η παρουσίαση έγινε παράλληλα με τη συνέντευξη που έδωσαν επί σκηνής στην Έλενα Διάκου.

Στον Δίσκο συμμετέχουν, επίσης,  ο Χρήστος Θηβαίος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Πάνος Κατσιμίχας. 

Υ.Γ. Υπάρχει ένα τραγούδι στο δίσκο που λέγεται '' Μάνα''.

Ακόμα δεν μπορώ καταλάβω αν το ρίγος που μου έμεινε από εχθές παρέα, αφορά τον εξαιρετικό στίχο του τραγουδιού ή την απίστευτη ερμηνεία της Ρίτας Αντωνοπούλου. 

Αλλά, μάλλον, δεν έχει σημασία.
Αρκεί που συμβαίνει!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα