Περιοδεία Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα

Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες τους σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτη, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να τους ξαναδεί μαζί επί σκηνής για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια, οι Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας  ξεκινούν..

Διαβάστηκε φορες
Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάρτη, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να τους ξαναδεί μαζί επί σκηνής για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δέκα χρόνια, οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας ξεκινούν από τις αρχές Ιούνη μία περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου με τους πρώτους "σταθμούς" της περιοδείας τους αυτής.

Δελτίο Τύπου

Η μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του 90 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της. Από τα «Ζεστά Ποτά» του 1985 έως το τελευταίο live album τους που κυκλοφόρησε είκοσι χρόνια αργότερα, το 2001 και το «Στους ελαιώνες της αγάπης» που κυκλοφόρησε το 2002, η πορεία των αδελφών Κατσιμίχα ήταν πάντα συνεπής. Γι' αυτό και το ελληνικό κοινό τους ακολούθησε και τους ακολουθεί με συγκινητική αφοσίωση ακόμα και μετά την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, 10 χρόνια μετά από την τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία τους το 2001, επανασυνδέονται μουσικά και περιοδεύουν ξανά. Μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων τους συναυλιών στο Βελλίδειο στην Θεσσαλονίκη και στον Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στην Αθήνα προετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρόγραμμα των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων.

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών τους συναυλιών έχει ως εξής:

ΠΑΤΡΑ - Χώρος θα ανακοινωθεί - Κυριακή & Δευτέρα 6 & 7 Ιουνίου
ΒΟΛΟΣ - Πανθεσσαλικό Στάδιο - Σάββατο 12 Ιουνίου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Κρήτης - Παγκρήτιο Στάδιο - Τετάρτη 16 Ιουνίου
ΑΘΗΝΑ - Θέατρο TerraVibe Park - Σάββατο 26 Ιουνίου
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Θέατρο ΕΗΜ - Τετάρτη 30 Ιουνίου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θέατρο Γης - Παρασκευή 2 Ιουλίου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Κύπρος - Πύλη Αμμοχώστου - Πέμπτη 8 Ιουλίου
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - Θέατρο Φλόκα - Παρασκευή 16 Ιουλίου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - Στάδιο "Κοσμάς Φώτης" - Σάββατο 31 Ιουλίου
ΚΑΒΑΛΑ - Αμυγδαλέωνας Παλιο Αεροδρόμιο, Φεστιβάλ Φιλίππων - Κυριακή 1 Αυγούστου
Διαβάστε ακόμα