U2 in BBC roof

Τα Καλούδια της ώρας - 0911

Ένα απίστευτο live απόλαυσαν πριν λίγες ημέρες (27/02) οι κάτοικοι του Λονδίνου, βλέποντας τους U2 να παρουσιάζουν το νέο τους album στην ταράτσα του κτιρίου του BBC!!! Για σκέψου λοιπόν να κάνεις τις βόλτες σου στα Harold's και ξάφνου να ακούς τη φωνή του Bono να σου λέει : "It's a Magnificent day today...".

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα νέα ονόματα που έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες είναι οι Pains of Being pure at heart, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο album τους στις 2 του Μάρτη...


Διαβάστηκε φορες
U2 in BBC roof(01) Ένα απίστευτο live απόλαυσαν πριν λίγες ημέρες (27/02) οι κάτοικοι του Λονδίνου, βλέποντας τους U2 να παρουσιάζουν το νέο τους album στην ταράτσα του κτιρίου του BBC!!! Για σκέψου λοιπόν να κάνεις τις βόλτες σου στα Harold's και ξάφνου να ακούς τη φωνή του Bono να σου λέει : "It's a Magnificent day today...". Δες το video της εκτέλεσης του "Magnificent" (super κομμάτι - 2ο single από το "No Line on the Horizon") εδώ.

(02) Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα νέα ονόματα που έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες είναι οι Pains of Being pure at heart, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο album τους στις 2 του Μάρτη. Το συγκρότημα μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη και τα κομμάτια του μπορείς να πεις ότι μας έρχονται από τη γρήγορη κιθαριστική pop μουσική προηγούμενων δεκαετιών. Πολύ χαρούμενος δίσκος και πραγματικά σου εγγυώμαι ότι θα τον ακούσεις πολύ ευχάριστα! Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε την κριτική του Pluto εδώ. Λοιπόν, για να τον ακούσεις τώρα, μπες εδώ κι αν θέλεις να κατεβάσεις δωρεάν τα "Come Sunday" και το single "Everything with you" μπες εδώ.

Royksopp - Junior(03) Ο νέος δίσκος των Νορβηγών Royksopp κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα 23/03 και λέγεται "Junior". Ήδη το συγκρότημα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους fans του να ακούσουν το νέο album τους και όπως βλέπω το τελευταίο διάστημα, είναι περίεργο και έκπληξη αν κάποιο συγκρότημα ή μουσικός δε βγάλει όλο το νέο δίσκο του για streaming στους φίλους του ανά τον κόσμο. Άκουσε το "Junior" εδώ.

(04) Μπες στη σελίδα του Coca Cola Soundwave και ψήφισε ποιο από τα 2 συγκροτήματα : Pop Eye ή Noisily θέλεις να προχωρήσει στον ημιτελικό. Μπες εδώ και ψήφισε με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο.
 
(05) Η νέα δουλειά των Pet Shop Boys όπως σας έχουμε πει, λέγεται "Yes" και κυκλοφορεί επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου. Από σήμερα μπορείς να ακούσεις όλο το νέο δίσκο στο AOL εδώ. Αν δε θες να ανοίγεις νέο παράθυρο για να μπεις στο AOL, χρησιμοποίησε το παρακάτω widget.
 
Boxer Rebeliion - Union(06) Η Αμερικανίδα Madeleine Peyroux κυκλοφόρησε στις 10 του μήνα το νέο της album "Bare Bones". Άκουσε 5 τραγούδια από τη νέα της δουλειά εδώ.

(07) Ένα νέο - για μένα - συγκρότημα ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες από τον Pe Pe, το οποίο έχει πάρα πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές! Το όνομα του ΅"The Boxer Rebellion". Το ύφος του είναι alternative rock και σε κάποια τραγούδια θα έλεγα ότι μου θύμισαν τους Radiohead, Muse, Kings of Leon & Interpol. Στις 11 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε το 2ο album τους "Union" και μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτόν εδώ. Σύμφωνα με το NME, το αalbum έχει κάνει μεγάλες πωλήσεις (διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή προς το παρόν). Περισσότερα για αυτούς, θα έχουμε πολύ σύντομα...

Διαβάστε ακόμα