7 νέα ονόματα στο Dreamland Festival 2015

Το μεγάλο dance event που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Αρχαία Ολυμπία.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

23-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
 
DREAMLAND Festival

7 νέα acts στο line-up

 
Το DREAMLAND Festival, το μεγάλο dance event που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Αρχαία Ολυμπία (23-26 Ιουλίου), φιλοδοξεί να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα της ελληνικής χορευτικής μουσικής σκηνής, καθώς και σημαντικά ονόματα από το εξωτερικό.
 
Μετά τα δώδεκα acts που έχουν ήδη ανακοινωθεί, τo line-up του DREAMLAND Festival γίνεται ακόμα πλουσιότερο με την προσθήκη 7 νέων acts: Ace 2 Ace, Agent Greg, Alex Argento, Christos Fourkis, Futurekeys, Vangelis Kostoxenakis και Zenn είναι τα νέα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ
 
Το line-up του DREAMLAND Festival ως τώρα διαμορφώνεται ως εξής:
 
ACE 2 ACE
AGENT GREG
ALEX ARGENTO
ANGEL STOXX
BANG LA DECKS
CAYETANO
CHRISTOS FOURKIS
FUTUREKEYS
HOUSE TWINS
VANGELIS KOSTOXENAKIS
LEON SEGKA,
MANOLACO,
MIKEE, PAPNIK,
PLANET OF SOUND (DJ SET)
POSTRIPER & PASQUALE STFU PARTIES
ZENN
12 TONES

 
Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα.
 
Η προπώληση έχει ξεκινήσει από τα γνωστά σημεία.
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 
Ειδικές τιμές ως τα μέσα Ιουνίου

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ: 10 Ευρώ
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ: 30 Ευρώ
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΜΕ CAMPING: 35 Ευρώ (άνω των 18 ετών)
Στα 4 εισιτήρια θα δίδεται ένα επιπλέον δώρο.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων ισχύουν ως τα μέσα Ιουνίου. Έπειτα, οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: https://www.facebook.com/dreamlandofficialpages?fref=ts και τηλ. 2621026006
 
Μετά την περσινή, εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη διοργάνωσή του που συγκέντρωσε 10.000 θεατές από όλη την Ελλάδα, το DREAMLAND Festival επιστρέφει φέτος με ακόμα μεγαλύτερους στόχους.
 
Το φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Αρχαία Ολυμπία θα παρουσιάσει περισσότερα από 40 κορυφαία ονόματα της dance σκηνής από το εξωτερικό και την χώρα μας, καλύπτοντας όλο το φάσμα της ηλεκτρονική μουσικής. 

Τα πρώτα ονόματα από το φετινό line-up είναι τα εξής: Angel Stoxx, Bang La Decks, Cayetano, House Twins, Leon Segka, Manolaco, Mikee, PAPNIK, Planet Of Sound (DJ set), Roni Iron, STFU Parties, 12 Tones. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ με όλα τα ονόματα. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν εντυπωσιακά shows με χορευτές, ενώ δεν θα λείψουν τα happenings για τους θεατές.
 
Το DREAMLAND Festival πραγματοποιείται στην Αρχαία Ολυμπία, στις εγκαταστάσεις εναλλακτικού τουρισμού Olympia Land, σε ένα πανέμορφο τοπίο στις όχθες του ποταμού Αλφείου. Παράλληλα με το μουσικό τμήμα του φεστιβάλ, θα λάβουν χώρα διαδραστικά εργαστήρια για την οικολογία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες στον Αλφειό ποταμό (καγιάκ, rafting, hydrospeed, κτλ).

Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ προσφέρει ένα από τα καλύτερα οργανωμένα camping της χώρας, με άπλετο χώρο και όλα τα απαραίτητα facilities. Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή της διαμονής στα ξενοδοχεία της Αρχαίας Ολυμπίας.

Το DREAMLAND Festival πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας και με τη στήριξη των εμπορικών συλλόγων και του συλλόγου των ξενοδόχων της περιοχής. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να γνωρίσουν έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και να γίνουν κοινωνοί των ιδεωδών του Ολυμπισμού.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα