Η Emily Eavis, κόρη του ιδρυτή του Glastonbury δέχτηκε απειλές για τη ζωή της!

Και ξανά πίσω στο επερχόμενο Glastonbury! Θυμάστε το σάλο που είχε ξεσπάσει με την ανακοίνωση του line up για τη συμμετοχή του Kanye West;
Διαβάστηκε φορες
Και ξανά πίσω στο επερχόμενο Glastonbury! Θυμάστε το σάλο που είχε ξεσπάσει με την ανακοίνωση του line up για τη συμμετοχή του Kanye West;

Η Emily Eavis, κόρη του ιδρυτή του Glastonbury, Michael, αποκάλυψε πως μετά τη ανακοίνωση της συμμετοχής του Kanye West φέτος έλαβε μέχρι και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της!

Η ανακοίνωση του Kanye West ως headliner έγινε το Μάρτιο από την ίδια την  Emily Eavis στο twitter. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε πως θα έχουμε τον ένα και μοναδικό Kanye West το Σάββατο βράδυ στη σκηνή Pyramid του Glastonbury".

Η επιλογή του Kanye West ενόχλησε αρκετούς - κάτι που θύμισε ανάλογες αντιδράσεις το 2008 με την επιλογή του Jay Z για το Φεστιβάλ- και μάλιστα άρχισαν να μαζεύονται ηλεκτρονικά υπογραφές για την αντικατάσταση του Kanye με κάποιο ροκ συγκρότημα. Μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 133.000...

Σε συνέντευξή της στους "The Times", η Emily Eavis δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή του Kanye West αλλά οι καταστάσεις που έπρεπε να βιώσει ήταν απαίσιες.

"Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου. Τα πράγματα είχαν ξεφύγει. Τα Αμερικάνικα κανάλια έλεγαν πως θα έρθουν εδώ. Όλη αυτή η σφοδρή επίθεση απ' όλους.. Ταράχτηκα διότι μιλάμε για κάτι τόσο ενδιαφέρον και φρέσκο και καταπληκτικό για το φεστιβάλ. Ο Kanye West φτιάχνει την καλύτερη μουσική αυτή τη στιγμή και είναι καταπληκτικός performer.

Να σημειώσουμε πως ο άνθρωπος πίσω από τις υπογραφές, Neil Lonsdale, δεν έχει πάει ποτέ στο Glastonbury, φέτος θα είναι η πρώτη του φορά. Ισχυρίστηκε πως ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών ως αστειάκι αλλά απ' ότι φάνηκε πολύς κόσμος το πήρε στα σοβαρά. Επανέλαβε μάλιστα: "πριν 2 χρόνια είχαμε τους Rolling Stones να παίζουν το Saturday night και φέτος έχουμε τον Kanye West; Το Glastonbury είναι μόνο για Top Performers"

O Paul McCartney πάλι, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τις συνεργασίες του με τον Kanye, και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό του "τυχερό": "Είναι καλό να συνεργάζεσαι με διαφορετικούς καλλιτέχνες. Το μυστικό είναι να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις..ακόμα νιώθω 30.Είμαι τυχερός που κάποιος σα τον Kanye θα έλεγε "θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Paul McCartney". Είναι κολακευτικό!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα