Ο Γιάννης Χαρούλης στη Γεωπονική

Πρώτη εμφάνιση για το Γιάννη Χαρούλη φέτος, στις 4 Ιούνη στη Γεωπονική, στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Αναιρέσεις".

Διαβάστηκε φορες
Ο Γιάννης Χαρούλης απείχε από τις μουσικές σκηνές του χειμώνα καθώς ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό τον νέο του δίσκο σε τραγούδια του Θ. Παπακωνσταντίνου, ωστόσο ξεκινά τις καλοκαιρινές συναυλίες στις 4 Ιούνη από τη Γεωπονική, στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Αναιρέσεις" (ΝΑΡ). Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Την Παρασκευή 4 Ιούνη στην μεγάλη σκηνή των Αναιρέσεων θα ανεβει ο Γιάννης Χαρούλης και το συγκρότημα του.

Ο Γιάννης με την βαθιά ειλικρίνεια και την συγκίνηση στην ερμηνεία του ανταποκρίθηκε με ωριμότητα καλλιτέχνη που θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο υπακούοντας στο ένστικτό του. Μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του στο νησί του την Κρήτη και όχι μόνο και μας υποδέχεται στον δικό του μουσικό κόσμο  μέσα από την προσωπική του αναζήτηση στους στίχους, τις ερμηνείες και τις μουσικές ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, μία αναζήτηση που αποτυπώνεται στην μεχρι τωρα δισκογραφία του.

Εχοντας στο συρτάρι του καινούργια τραγούδια και ετοιμαζοντας τον δεύτερο προσωπικο του δισκο που συντομα θα κυκλοφορησει , ο Γιάννης Χαρούλης κάνει τη δική του πρόταση, διασκευάζοντας από την αρχή τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και όσα αγάπησε, θα κάνει μια παράσταση όπου συναντιούνται ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο, τα παλιά με τα καινούργια και εμείς με εκείνον.

Πρώτη στάση του Γιάννη Χαρούλη για φέτος το καλοκαίρι το «Φεστιβάλ Αναιρέσεων» στις 4 Ιουνίου, στην Γεωπονική Σχολή. Ώρα έναρξης 21.30, τιμή εισόδου 5€.
Και φυσικά έπεται συνέχεια.


Με το πέρας της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη θα ακολουθήσει μια ειδική μουσική παράσταση από το «Καπνισμένο τσουκάλι», ένα αφιέρωμα στο Ελληνικό κοινωνικό και πολιτικό τραγούδι του 20ου αιώνα.

Το τριήμερο Φεστιβάλ "Αναιρέσεις 2010" περιλαμβάνει και άλλες εκδηλώσεις ανάμεσα στις οποίες συναυλία των Υπόγείων Ρευμάτων και του Θάνου Μικρούτσικου με τη συμμετοχή του Γιάννη Κούτρα. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2010
4-5-6 Ιούνη
Γεωπονική Σχολή, Αθήνα
Στάση Μετρό "Ελαιώνας", Λεωφορεία Α17, Β17, 856, 813
Διαβάστε ακόμα