Black Eyed Peas

Rockwave 2010 Day 1: Black Eyed Peas

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα σχετικά καλά στημένο show, με στιγμές που ξεχώρισαν και με κενά διαστήματα, τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν.
Διαβάστηκε φορες
Rockwave 2010 Day 1 (Aviv Geffen, Κ. Βήτα, Transistor)
Rockwave 2010 Day 1: Faithless

Black Eyed Peas
Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Joan - Ιωάννα Μπούμη

Ποιοι: οι Black Eyed Peas
Που: στο Terra Vibe
Οργάνωση: Μια χαρά
Ήχος: Καλός
Κόσμος: Ίσως ο λιγότερος που έχω δει σε Rockwave Festival. Είχε κόσμο, αλλά όχι όπως παλιά...
Ξεκίνησαν: στις 10:04 μμ
Μας αποχαιρέτησαν: στις 11:30 μμ
Κάποια από τα τραγούδια που έπαιξαν:

Intro - Let's get it started (video),
Rock your body,
Meet me halfway,
Imma be,

Shut up,
Don't lie,
Where is the love (video),
Fergalicious,
Big girls don't cry
,
Pump it,
Boom Boom Pow (video),
I gotta feeling (video)

Black Eyed Peas

Σας λέγαμε πριν λίγες ώρες πόσο δυναμικό και παράλληλα χορευτικό ήταν το set των Faithless. Άραγε πως ήταν οι headliners της βραδιάς; Σε γενικές γραμμές ήταν ένα σχετικά καλά στημένο show, με στιγμές που ξεχώρισαν και με κενά διαστήματα, τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν μια μέτρια προς το καλή εμφάνιση, χωρίς να  ξεπερνάει το live των "άπιστων".

22.04: Το ξεκίνημα των Black Eyed Peas ήταν με το Let's get it started, όπως συνηθίζουν να κάνουν στις πρόσφατες συναυλίες τους. Αρκετά δυναμικό το κομμάτι, όπως και το επόμενο, το Rock your body. Μάλιστα, στο τελευταίο έγινε ένα ωραίο χορευτικό με τύπους, που ήταν ντυμένοι ηχεία. Πρέπει να σας πω ότι μου θύμισαν τους χορευτές του S.A.G.A.P.O. του Ρακιντζή.


Το ιδιαίτερα συμπαθές Meet me halfway με τον Will I Am και την εντυπωσιακή Fergie ήταν μια από τις στιγμές της βραδιάς. Το κοινό ανέβαινε σιγά, σιγά, αλλά όχι όπως πριν με τους  Faithless. Οι μουσικές γίνονται όλο και περισσότερο R'n'B και δε νομίζω ότι το κοινό του Rockwave είναι μαθημένο σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν ξέρω αλλά από τις αντιδράσεις του κόσμου λάμβανα την αίσθηση ότι ο κόσμος ήταν μοιρασμένος όσον αφορά τις pop ή rock προτιμήσεις του. Άλλωστε, αυτό φάνηκε στην εμφάνιση των Faithless, όπου το συγκρότημα σχετικά εύκολα κέρδισε και τις δύο - ας πούμε - τάσεις. 

Fergie

Shut Up, Don't Lie, Fergalicious και Big girls don't cry με τη sexy Fergie σε αρκετά κέφια. Λίγο πιο πριν όμως, είχαμε τη δεύτερη κορυφαία στιγμή κατά τη γνώμη μου. Η εκτέλεση του "Where is the love" ήταν super και στο τέλος του τα φώτα έσβησαν και ο κόσμος είχε ανοίξει τις σφυρίχτρες της Jose Cuervo, οι οποίες είχαν λαμπάκι που αναβόσβηνε και δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη εικόνα (δείτε το παρακάτω video).

Στη συνέχεια, το συγκρότημα αποχωρεί εκτός από τον Will I am, ο οποίος ανεβαίνει στα decks για να παίξει ένα dj set με πολλά γνωστά τραγούδια (Song 2, Smells like teen spirit, Jump around κ.α.). Το set κράτησε ένα εικοσάλεπτο και κατά τη διάρκεια του ο κόσμος ανέβηκε σε κάποια σημεία. Άρτιο στις αλλαγές το set (αυτό έλειπε), αλλά θα έλεγα ότι δε χρειαζόταν. Θα προτιμούσα να συνεχίσω να βλέπω τραγούδια τους live, παρά ένα πολύ καλό και ξεσηκωτικό dj set. Γούστα είναι αυτά, τι να κάνουμε...


Black Eyed Peas

23.30: Η παράσταση λαμβάνει τέλος και οι Black Eyed Peas κλείνουν με το I gotta feeling και με το "Happy birthday" για τα γενέθλια μιας χορεύτριας τους. Περιμέναμε encore, αλλά δεν...

Η συνέχεια αύριο και μεθαύριο με το παρακάτω Πρόγραμμα. Το Mix Grill θα είναι εκεί και τις δύο μέρες και θα σας μεταφέρει live τις εντυπώσεις του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
 
Black Eyed PeasTERRA STAGE
 
Fatboy Slim 21:45-23:30
The Ting Tings 20:20-21:20
White Lies 18:00-19:00
Μέλισσες 16:45-17:30

VIBE STAGE
 
DJ Shadow 20:30-21:30
Garcia Plays Kyuss 19:00-20:00
Dear Darkstar 16:00-16:45
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
   
TERRA STAGE

SKA-P 23:15-00:30
Το TerraVibe Park μετατρέπεται σε ένα καταπράσινο γήπεδο ποδοσφαίρου 21:30-23:00
Massive Attack 19:30-21:00
Peyoti For President 17:00-18:00
  
VIBE STAGE

Gogol Bordello 20:30-21:45
Γιάννης Αγγελάκας 3 18:00-19:15
Ska Bangies 16:00-16:45
     
Doors Open 15:30.


Black Eyed Peas Live - Videos

Διαβάστε ακόμα