The Good, the Bad & the Queen 9-15/4/09

LEONIDAS FROM CARAVEL : Η είδηση της εμφάνισης των Pixies και του Jarvis 18 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα στα πλαίσια του Ejekt! Τόσο η συναυλία των Pixies στο Terra Vibe το 2004 (τον Μάιο του 1989 που είχαν παίξει για πρώτη φορά στο Ρόδον τους είχα μόλις γνωρίσει και δεν ήμουν εκεί) όσο και αυτή των Pulp στη Φρεαττύδα το 1998 ήταν από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει.
Διαβάστηκε φορες

Μπες στο Mix Grill Forum και με το ψευδώνυμο/όνομα σου γράψε μας ελεύθερα τα δικά σου Good, Bad & Queen σχόλια. Θα δημοσιευτούν σε ξεχωριστό άρθρο στο Mix Grill. Για πάμε λοιπόν...




Περί μουσικής

LEONIDAS FROM CARAVEL : Η είδηση της εμφάνισης των Pixies και του Jarvis 18 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα στα πλαίσια του Ejekt! Τόσο η συναυλία των Pixies στο Terra Vibe το 2004 (τον Μάιο του 1989 που είχαν παίξει για πρώτη φορά στο Ρόδον τους είχα μόλις γνωρίσει και δεν ήμουν εκεί) όσο και αυτή των Pulp στη Φρεαττύδα το 1998 ήταν από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει.

gbal : Λέγονται 1990s ή αλλιώς Nineties και κυκλοφόρησαν στις 23 Μαρτίου το 2ο album τους "Kicks" σε παραγωγή του Bernard Butler. Αρκετά καλός δίσκος σε pop & punk ήχους. Ακούστε κάποια κομμάτια του εδώ.

MikeMous : Οι "Ιστορίες για Φαντάσματα" του "δικού" μας "φαντάσματος" GKamp. Βγαλμένες από τη (μουσική) ζωή.

gbal : Ο νέος δίσκος των Royksopp "Junior" είναι πιστός σε όσα μας έχει δώσει στο παρελθόν το Νορβηγικό συγκρότημα. Χωρίς να με εντυπωσιάζει, είναι ένα αρκετά καλό album, εύπεπτο σε αρκετά σημείο και σε κάποια άλλα θα μπορούσες να πεις πειραματικό.

Περί ανέμων και υδάτων

halias : Champions League : Ευκαιρία να δούμε και λίγο καλό ποδόσφαιρο και να ξεχαστούμε γιατί στην Ελλάδα δεν παίζει τίποτα. Τουλάχιστον μέχρι το final four του Βερολίνου.

dimi : Ο ανοιξιάτικος περίπατος στο άλσος "τάδε" (εδώ βάζεις όποιο άλσος ή πάρκο βρίσκεται κοντύτερά σου) ένα Κυριακάτικο ηλιόλουστο πρωινό (ή και μεσημέρι δεν θα τσακωθούμε κιόλας) είναι ευεργετικό για την ψυχική σου υγεία τουλάχιστον! (σε εκδοχή γρήγορου περπατήματος γίνεται ευεργερτικό και για τη σωματική σου άσκηση και υγεία)

halias : Η 98χρονη γιαγιά που ανασύρθηκε μια χαρά από τα ερείπια του σεισμού μετά από 30 ώρες και όταν την ρώτησαν τι έκανε είπε ότι έπλεκε!!! Γιαγιάκα μακάρι να φτάσω τα χρόνια και την αντοχή σου. Άσε που αποστόμωσε τους δημοσιογράφους που περίμεναν κλάμα να πουλήσουν.



 


Περί μουσικής

LEONIDAS FROM CARAVEL : Το έκτρωμα - συλλογή με τίτλο "Johnny Cash remixed" που περιλαμβάνει hip hop εκτελέσεις σε κομμάτια του Johnny Cash! Το εγχείρημα επιμελείται ο Snoop Doggy Dog ο οποίος, όπως πολύ σωστά είπε και στην εκπομπή του ο Μάκης Μηλάτος, σιγά μην είχε ακούσει ποτέ του Johnny Cash!

MikeMous : Ο νέος δίσκος των Starsailor - All The Plans. Γλυκανάλατος και πλαδαρός. Κρίμα γιατί είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από την παρέα του James Walsh

LEONIDAS FROM CARAVEL : Πώς ένα ωραίο pop τραγούδι από μία ταλαντούχα τραγουδίστρια και ταυτόχρονα όμορφη παρουσία ακούγοντάς το συνέχεια από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, συχνά κιόλας μιξαρισμένο έτσι ώστε να μπορεί οπωσδήποτε να χορευτεί, κοντεύουμε να το βαρεθούμε! Ο λόγος για την Giusi Ferreri και το Non ti scordar mai di me.   

Περί ανέμων και υδάτων

GKamp : Ο σεισμός στην γείτονα Ιταλία. Διαβάζοντας κανείς τα γεγονότα, θα διαπιστώσει οτι οι σεισμολόγοι για κάποιον λόγο 'άγνωστο' (και καλά), αποτελούν μονίμως persones non grates, πριν το σεισμό. Αλλά μετά όλοι ζητούν τη γνώμη τους. Νομίζαμε οτι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλαδάρα, αλλά να. Η χώρα του Ιουλίου Καίσαρα μας δικαιώνει. Κρίμα στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους...

MikeMous : "Δεν παραιτούμαι - δεν παραιτούμαι". Σκάνδαλο ή όχι ο Παυλίδης δεν θα χάσει την καρέκλα. Το μεγάλο φαγοπότι των πολιτικών δεν έχει τέλος. Η εξουσία είναι ηδονή.

GKamp :  Τα νέα σκετσάκια των επίδοξων ληστών. Τη στήνουν κανονικά, βάζουν μπλόκα μηχανές, ή ντεμέκ τυπάκους που σου ζητάνε βοήθεια. Ύστερα κατεβαίνεις, και ωπ! Πάνε τα λεφτά, κι εσύ με καρούμπαλο... Παρά λίγο να συμβεί και σε μένα, στη Ν.Ερυθραία. (MikeMous πρόσεχε...)

halias : Ο σεισμός στην Ιταλία με τριψήφιο αριθμό νεκρών. Τελικά ακόμα και χώρες που χρόνια τώρα ακούγαμε ότι είναι τέλεια προετοιμασμένες και μας ζητούσαν να τις αντιγράψουμε έχουν τις ελλείψεις τους. Δυστυχώς όπως και στη χώρα μας τις ελλείψεις αυτές τις πληρώνουν αθώοι άνθρωποι.

Zouglos : Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο final four του Βερολίνου. Τρέμετε απανταχού Γερμαναράδες. Τώρα θα δείτε τι σημαίνει Έλληνας. Σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβάνια, μπαουλοντίβανα, ντιβανοκασέλες να προστατέψετε τις περιουσίες σας. Επίσης Bad το οτι οι φίλαθλοι των 2 ομάδων θα βρίσκονται οι μεν 500 χιλιόμετρα από το Βερολίνο και οι δε γύρω στα 300. Αλλά μήπως οι Γερμανοί προνόησαν πριν από εμάς για εμάς;

GKamp :  Τα 'γιουρούσια' των απανταχού πιστολέροs, ένστολων και άστολων. Η έκφραση των 80's "Σικάγο γίναμε", δεν πιάνει μια. Για Χάρλεμ, και με επιφύλαξη...

MikeMous : Ο καταστροφικός σεισμός των 6+ Ρίχτερ στην γειτονική Ιταλία που άφησε θύματα, τραυματίες και άστεγους λίγο πριν το Πάσχα. Το "κερασάκι στην τούρτα" : η διαμάχη "α λα ελληνικά" των σεισμολόγων για τις σωστές ή μή προβλέψεις.

ψύλλος  : Τα συχαρίκια μου στην ΕΤ3 για το υπέροχο κόψιμο αλλά κρεοπώλη στην εκπομπή cinemania λόγω απεργίας. Αδέρφια κάντε και έναν προγραμματισμό πριν κατεβάσετε διακόπτες…τι σας φταίει ο άμοιρος τηλεθεατής που παρακολουθεί κάτι ενδιαφέρον και ξαφνικά βλέπει γκρι οθόνη με ενημερωτικό κατεβατό;

halias : Οι ατάκες των δημοσιογράφων για το σεισμό στην Ιταλία με τις λέξεις τραγικό,φονικό και μαρτυρικό σε όλες τις παραλλαγές τους να επαναλαμβάνονται κάθε δυο δευτερόλεπτα. Απόλυτη εκμετάλλευση των συναισθημάτων μας. Και μετά μας λένε αναίσθητους όταν δεν δίνουμε πια σημασία σε τέτοιες λέξεις. Αν έχουν χάσει το νόημα τους από την επανάληψη πως να τις ακούσεις;





Περί μουσικής

gbal : Από σήμερα, μπορείτε κι εσείς να δημιουργήσετε το δικό σας "The Good, the Bad & the Queen"!!! Μπείτε στο Forum μας κι εκεί θα βρείτε ένα νέο post στο : Mix Grill Forum > Mixgrill Θέματα > Μόνιμες Στήλες, στο οποίο όλα τα μέλη του Mix Grill Forum θα μπορούν να επιλέγουν τα καλά σχόλια τους (The Good), να γκρινιάζουν (The Bad) και να μας γράφουν για τα Best Of της εβδομάδας (and the Queen). Τα σχόλια των αναγνωστών μας θα δημοσιεύονται στο Mix Grill. Για πάμε λοιπόν...

gbal : Το νέο mix set του dachill είναι ένα από τα καλύτερα του! Funky και χαρούμενες μουσικές - ότι πρέπει δηλαδή για να σου ανεβάσει τη διάθεση! Εδώ και κάτι λιγότερο από χρόνο, ο dachill δημιουργεί ξεχωριστά sets κάθε εβδομάδα, μιξαρισμένα από τον ίδιο με μπόλικο μεράκι.

gbal : Pixies, Jarvis Cocker, Lauryn Hill, Royksopp & Klaxons συγκροτούν μια σίγουρα καλή ομάδα για το φετινό Ejekt Festival. Τα μπράβο στους διοργανωτές όσον αφορά την επιλογή των ονομάτων. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν και στο οργανωτικό κομμάτι, που είχαν κάποια θέματα τα τελευταία χρόνια..

Περί ανέμων και υδάτων

MikeMous : Καλή παρέα, κρασάκι κι επιτραπέζια. Κι άσε τους άλλους να ψάχνουν για διασκεδάσεις...

GKamp : Το ... λεϊζεράτο φράγμα στις Εθνικές Τράπεζες των ΒΠ. Άντε και καλό Τομ Κρούζ στο "Επικίνδυνες Αποστολές: Επιχείρηση Σπασμένο Πεζοδρόμιο"...

zouglos : Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο final four του Βερολίνου. Άντε να το πάρει μια από τις 2 να έχουμε να λέμε

dimi : Η άνοιξη στην εξοχή, μακρυά από την πόλη, είναι όνειρο: τα δέντρα στους κάμπους είναι ολάνθιστα χωρίς φύλλα ακόμα, τα λουλούδια στις πλαγιές των λόφων κάνουν παιχνίδι με τα χρώματα. Ένα πράσινο χαλί σε καλεί να κυληθείς πάνω του και να πας για πικνικ δίπλα στα δροσερά νερά κάποιας πηγής (... so sad... so bad για όσους ζούμε καθημερινά σε μεγάλες πόλεις και δεν μπορούμε ούτε καν να πεταχτούμε μια βόλτα ως εκεί μετά τη δουλειά)
 

Διαβάστε ακόμα