ψυλλο-λόγια εντ... γουάτ αμπάουτ τσέλσι

Το εγχώριο πρωτάθλημα συνεχίζει την πορεία του έχοντας διανύσει εικοσι οκτώ αγωνιστικές και θέλει άλλες δύο μάλλον ανούσιες για να κλείσει τον φετινό κύκλο του. Όλες οι θέσεις έχουν και μαθηματικά κριθεί...

Διαβάστηκε φορες

Το εγχώριο πρωτάθλημα συνεχίζει την πορεία του έχοντας διανύσει εικοσι οκτώ αγωνιστικές και θέλει άλλες δύο μάλλον ανούσιες για να κλείσει τον φετινό κύκλο του. Όλες οι θέσεις έχουν και μαθηματικά κριθεί εκτός από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και την οποία κρατάει σφιχτά στα χέρια του το αλογάκι ενώ την λιγουρεύεται ο θεός του πολέμου. Το ματς στον κάμπο αυτή την αγωνιστική με τον έφηβο μπορεί να είναι και το κύκνειο άσμα για αυτή την εκκρεμότητα. Κι αυτό γιατί ο Άρης δε βλέπω να παίρνει ούτε πόντο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο το δικέφαλο της Αθήνας. Επίσης απομένει και ο τελικός της Αθήνας για να μάθουμε αν θα γίνει το νταμπλ ή η ΑΕΚ θα πάρει κούπα.

Από την προηγούμενη αγωνιστική αξίζει να τονίσουμε τη νίκη του δικεφάλου του Βορρά, για πρώτη φορά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που για μια ακόμα φορά έδειξε σοβαρότητα καθώς και την τεσσάρα του Άρεως απέναντι στο φίδι. Το φίδι που συνεχίζει, σαν το μέρμιγκα που μαζεύει φαγητό, να δέχεται γκολ με το τσουβάλι.

Το ενδιαφέρον όμως έχει μετατοπιστεί στα εξωαγωνιστικά και στις φημολογούμενες μεταγραφές που... θα... κάνουν οι ομάδες. Στον έφηβο δεν ξέρουν ακόμα ποιος θα είναι ο καπετάνιος. Στο τριφύλλι οι πολυμετοχικοί τρώγονται με τις σάρκες τους. Στο δικέφαλο του νότου ο πρίγκιψ τα βάζει με όλους τους "καβαλημένους". Στον έτερο του βορρά ο (να μου) Ζήσης πάει Αργεντινή για να βρει φόρμουλα συνεργασίας με μεγάλη ομάδα. Στους τρεις τις ουράς γίνεται επιχείρηση σκούπα. Στους υπολοίπους ετοιμάζονται για τα μπάνια του λαού...

Η Ευρώπη όμως πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για τα δυο κύπελά της κι οι αγώνες που παρακολουθούμε είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Οι ομάδες που έπαιξαν την τρίτη για το τσου-λου άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς, ενώ αυτές της Τετάρτης καθάρισαν... Η Chelsea έριξε τρία στο λιμάνι ενώ η Barca ξεβράκωσε τη Bayern του Munich. Στο uefa είμαστε στην οκτάδα ακόμα αλλά τα τρις του εμίρη της City δε βλέπω να πιάνουν τόπο φέτος.

Υ.Γ. ΟΑΚΑ ετοιμάσου για ανακαίνιση...

Red Hot Chili Peppers - Other side

Διαβάστε ακόμα