Last Shadow Puppets

Οι Last Shadow Puppets στο Rockwave Festival 2016!

Ναι, αυτή είναι μια από τις συναυλίες του καλοκαιριού!
Διαβάστηκε φορες
Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Rockwave Festival, το πρώτο μεγάλο όνομα του είναι οι Last Shadow Puppets, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα στις 5 Ιουνίου! Ιδού το line-up της 1ης ημέρας του Rockwave:

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
   
Terra Stage

THE LAST SHADOW PUPPETS
DROPKICK MURPHYS
THE CALLAS
WHERESWILDER

Ενημέρωση 13:25: Η Didi Music μόλις έβγαλε τις παραπάνω πληροφορίες από το site του Rockwave. Βασικά, τα παιδιά που τρέχουν τη Facebook σελίδα είχαν γράψει ότι θα κάνουν την ανακοίνωση σε 1 ώρα, δηλαδή κοντά στις 2 μμ.

Ναι, αυτή είναι μια από τις συναυλίες του καλοκαιριού! Οι Last Shadow Puppets κυκλοφορούν φέτος τον 2ο δίσκο τους, μετά το πολύ πετυχημένο ντεμπούτο "The Age of the Understatement", το 2008 και όπως καταλαβαίνετε έχουν προγραμματίσει μεγάλη περιοδεία. Ευτυχώς, ένας από τους σταθμούς της τελευταίας είναι και η Ελλάδα!

Ακόμη, οι Last Shadow Puppets θα εμφανιστούν αυτό το καλοκαίρι στο Coachella Festival (στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α.), το Primavera Sound (στην Ισπανία), το Rock Werchter (στο Βέλγιο), το Sziget (στην Ουγγαρία), το Open'Er (στην Πολωνία), το Eurockeennes (στη Γαλλία) κ.α.

Το Rockwave Festival 2016 θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο κουαρτέτο της μουσικής ιδιοφυϊας (προσωπική άποψη), Alex Turner και του πολύ καλού Miles Kane. Πέρσι, το τρίο των Black Keys ξεκίνησε το επετειακό Rockwave και φέτος θα το ξεκινήσει ένα ροκ κουαρτέτο, το οποίο όμως περιέχει έναν από τους πιο σημαντικούς μουσικούς των τελευταίων 10 χρόνων. Δεν είναι λίγο πράγμα.

Είναι ρίσκο;

Εννοείται ότι είναι, αν και πιστεύω ότι θα πετύχει. Οι Puppets έχουν 3 τουλάχιστον τραγούδια (Standing next to me, My mistakes were made for you και το "φρέσκο" Bad Habits) τα οποία μπορούν να παίξουν πολύ στα ροκ ραδιόφωνα της χώρας και έτσι να προωθηθεί καλά η συναυλία τους.

Ενημέρωση 14:07:

Μόλις ανακοινώθηκε η 1η μέρα του Φεστιβάλ στη Facebook σελίδα του Rockwave Festival:

Another ‪#‎beautiful‬ ‪#‎Rockwave‬ ‪#‎summer‬ is coming!!!
Sunday 5 June 2016
The Last Shadow Puppets-Dropkick Murphys-The Callas –Whereswilder

Enjoy the announcement video






Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα