Κατάμεστο το Badminton για τη συναυλία - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

Μια συναυλία - αφιέρωμα σε ένα κατάμεστο θέατρο
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Μια σπάνια και συγκινητική βραδιά απόλαυσε χτες το βράδυ το κοινό που κατέκλυσε το θέατρο Badminton με αφορμή την συναυλία – αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Δήμητρα Σταθοπούλου με τη συνοδεία δεκαμελούς λαϊκής ορχήστρας που διεύθυνε ο μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης ερμήνευσαν κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Ένα κατάμεστο θέατρο, στο οποίο οι θεατές έγιναν μια παρέα τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του Μάριου Τόκα και οι καλλιτέχνες κέρδισαν επάξια το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα, με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, με τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής, σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά», αλλά και «Η Δική μου πατρίδα», «Πενταδάκτυλος» σε ένα πρόγραμμα που διήρκεσε τρεις  ώρες και που κανείς από το κοινό δεν ήθελε να τελειώσει.

Η πετυχημένη αυτή μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα επαναλαμβάνεται και σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου, για δεύτερη βραδιά, μετά από απαίτηση του κοινού αφού τα εισιτήρια της πρώτης ημέρας εξαντλήθηκαν από τις πρώτες κιόλας μέρες.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σύνθεση του προγράμματος έχει αναλάβει ο παραγωγός και μελετητής της ελληνικής μουσικής Ηλίας Μπενέτος, τα κείμενα είναι του συγγραφέα και δημοσιογράφου, Μηνά Βιντιάδη, ενώ σύμβουλος του προγράμματος της συναυλίας είναι η Αμαλία Τόκα.

Πληροφορίες:
Badminton Theater
Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 15€, 20€, 25€, 35 € (ισχύουν ομαδικά εισιτήρια)

Προπώληση: Ταμεία Θεάτρου Badminton, 210 88 40 600, viva.gr, artinfo.gr Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, Media Markt
Πληροφορίες – κρατήσεις: Ταμεία Θεάτρου BADMINTON: 210 8840600, abcd.gr

Διαβάστε ακόμα