Η "Βαβέλ" της Νατάσσας Μποφίλιου στον Βοτανικό (16.04.2016)

Η ενέργειά της δημιούργησε και σε εμάς πολύ έντονα συναισθήματα –όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει.
Διαβάστηκε φορες
Γράφει η Ηλιάνα Ζαρκάδα

Δύο μέρες πριν τα γενέθλια της Νατάσσας Μποφίλιου βρεθήκαμε στον Βοτανικό για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Βαβέλ». Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, καθώς πρόκειται για το όνομα του νέου δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα (ελπίζουμε). Ο χώρος ήταν γεμάτος από κόσμο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ότι στο κοινό έβλεπες ανθρώπους όλων των ηλικιών– κάτι που δείχνει την μεγάλη απήχηση που εξακολουθεί να έχει η τραγουδίστρια.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Νατάσσα να τραγουδά το «Στα δικά μας τραγούδια», κομμάτι από τον καινούριο δίσκο. Στη συνέχεια, ακολούθησε μια εναλλαγή ανάμεσα σε παλιά και τα καινούργια τραγούδια. Όλα με δυνατή ανταπόκριση από την πλευρά του κοινού και ιδιαιτέρως των νέων. Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε κομμάτια και από τον Θέμη Καραμουρατίδη (όπως το «Το δίκιο μου» ), ο οποίος δεν εγκατέλειψε λεπτό την σκηνή και την αγαπημένη του ερμηνεύτρια.

Νατάσσα Μποφίλιου

Γενικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου έδειχνε μια γυναίκα που ανεβαίνει στην σκηνή και η ίδια το διασκεδάζει χωρίς να βαριέται λεπτό. Με την κινητικότητα της, το ντέφι στο χέρι και το συναίσθημα που μας μετέδιδε, εντυπωσιαστήκαμε από το πόσο ακούραστη ήταν, αν σκεφτούμε την κατάθεση ψυχής που έκανε σε κάθε τραγούδι της. Εντύπωση έκανε –και άρεσε πολύ- η εκτέλεση του «Αργοσβήνεις μόνη» που μας γύρισε σε άλλη εποχή. Η ενέργειά της δημιούργησε και σε εμάς πολύ έντονα συναισθήματα –όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει.

Στην σκηνή υπήρχε ένας προτζέκτορας ο οποίος καθόλη την διάρκεια έδειχνε πλάνα από την Αθήνα συνοδευόμενα από στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σαν να ήταν φτιαγμένα συγκεκριμένα για κάθε τραγούδι.

Και η καλύτερη στιγμή υπήρξε αυτή που η Νατάσσα άρχισε να ερμηνεύει το αγαπημένο σε όλους "Εν λευκώ". Το κοινό τραγουδούσε μαζί της όλους τους στίχους και για άλλη μια φορά μας επιβεβαίωσε και απέδειξε, γιατί την θεωρούμε μία από τις πιο αξιόλογες και παθιασμένες σύγχρονες τραγουδίστριες και γιατί φυσικά την λατρεύουμε.

Άλλα τραγούδια που ακούστηκαν:

Μέρες του φωτός
Τ’ όνομά σου
Βαβέλ
Τσιγάρα Βαριά
Σ’ έχω βρει και σε χάνω
Τα μεθύσια
Πάμε Ξανά
Ασπιρίνη
Εγώ μεγάλωνα για σένα
Δεμένη
Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει
Εν λευκώ

*Οι φωτογραφίες ανήκουν στη Δήμητρα Κανάκη και το Mixgrill.gr
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα