American Horror Story

American Horror Story: αυτό είναι το logo της 6ης σεζόν

Και η Lady Gaga επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς 
Διαβάστηκε φορες
Έχει κερδίσει 2 Χρυσές Σφαίρες (η μία φέτος για την ερμηνεία της Lady Gaga ως Countess), βραβεία Emmy και πολλές υποψηφιότητες σε διάφορες διοργανώσεις, ενώ έχει φανατικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο. Το "American Horror Story" αισίως εδώ και 5 σεζόν προσφέρει ένα διαφορετικό είδος τρόμου με slogan "We are all freaks!"

Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν ξέρουμε τι ετοιμάζουν οι δημιουργοί της σειράς Brad Falchuk και Ryan Murphy για την 6η σεζόν αλλά εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί το νέο logo της σειράς. Πρόκειται για τον αριθμό 6 που ενώνεται με ένα ερωτηματικό, με κόκκινο χρώμα αίματος και σε μαύρο φόντο. 

American Horror Story

Η λέξη κλειδί είναι φυσικά "μυστήριο". Τόσο το theme της νέας σεζόν όσο και ο τίτλος της δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη, ωστόσο ο Murphy δήλωσε τον Μάιο: "Το ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν είναι ότι εργαζόμαστε πάνω σε δύο ιδέες ταυτόχρονα, οι οποίες δεν είχαν υλοποιηθεί ως τώρα." Επίσης, τα μέλη του καστ που θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη είναι οι Kathy Bates, Denis O’Hare, Angela Bassett, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Wes Bentley, Cheyenne Jackson και ο Matt Bomer. Όσο για τη Lady Gaga, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη επιβεβαίωσε την επιστροφή της χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα