Οι Sonic Youth επανακυκλοφορούν δίσκους τους

Με βελτίωση στο αποτέλεσμα του ήχου στους 3 τελευταίους δίσκους τους "Murray Street", "Rather Ripped" and "Sonic Nurse" οι Sonic Youth μετά το remaster που κάνουν!
Διαβάστηκε φορες
Σε διαδικασία επανακυκλοφορίας νέων εκδόσεων βρίσκονται οι Αμερικάνοι...

Οι Sonic Youth έχουν ήδη κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις τόσο των τριών άλμπουμ τους των 00's, όσο και από την αρχή της δισκογραφίας τους με τα "Goo", "Dirty" and "Washing Machine"!

Ήδη βρίσκονται στη διαδικασία για να επανακυκλοφορήσουν και τα "Murray Street" (2002), "Sonic Nurse" (2004) και το "Rather Ripped" (2006) τόσο σε βινύλιο όσο και ψηφιακά, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου. Και οι τρεις δίσκοι έχουν γίνει remastered από τις αρχικές εκδόσεις, δηλαδή από στερεοφωνικό αναλογικό ήχο σε υψηλής ποιότητας βινύλιο. Τέλος, αναμένεται μέσα στο 2016 να επανακυκλοφορήσει και ο δίσκος του 1998 "A Thousand Leaves"!

Rather Ripped

Όσον αφορά το σήμερα, έγινε γνωστό ότι τον περασμένο μήνα μάλιστα,ο Thurston Moore συνεργάστηκε με τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών Bernie Sanders με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκστρατεία του γερουσιαστή.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα