Monika

Κερδίστε προσκλήσεις για το MANIFEST 2010

Archive, Monika, Client, Electric Litany, Berlin Brides & B-Sides στο καλύτερο Manifest που έχει διοργανώσει ποτέ ο Mojo Radio τα τελευταία χρόνια! Κερδίζετε 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε ημέρα...
Διαβάστηκε φορες
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Festivals του Καλοκαιριού, το οποίο μάλιστα γίνεται στην Πάτρα μετράει λίγες μέρες για να ανοίξει τις πόρτες του στον κόσμο.

Archive, Monika, Client, Electric Litany, Berlin Brides & B-Sides στο καλύτερο Manifest που έχει διοργανώσει ποτέ ο Mojo Radio τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με πολύ φθηνό εισιτήριο (20-25 Ευρώ)!

Κερδίζετε 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε ημέρα του Manifest 2010 (δηλαδή δέκα διπλές προσκλήσεις συνολικά) αν μας στείλετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με θέμα: MANIFEST2010. Αν έχετε συγκεκριμένη προτίμηση για μια από τις ημέρες του Festival, μπορείτε να το γράψετε στο e-mail.


Η Κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 24/09 στις 10 το πρωί.

Δελτίο Τύπου

ArchiveTo Manifest επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά! Το φεστιβάλ το οποίο καθιερώθηκε από τον Mojo Radio και τη Manifest By Mojo θα διεξαχθεί στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου στην Ακτή Δυμαίων (Παλαιό Πτωχοκομείο).

Φετινή καινοτομία του Manifest είναι η αφιέρωση της δεύτερης μέρας σε συγκροτήματα του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα θα εμφανιστούν: Σάββατο 25/09 Monika, Berlin Brides, B-Sides και Κυριακή 26.09 Archive, Client, Electric Litany. Η προπώληση ξεκινά στις 23 Αυγούστου.

Τιμές Εισιτηρίων-ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Φοιτητικό Ημερήσιο:  20e
Κανονικό Ημερήσιο: 25e
Διήμερο: 45e (ΜΟΝΟ στην προπώληση)

Τιμές Εισιτηρίων-ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ
Ημερήσιο: 35e

Σημεία Προπώλησης:

Everest

Mojo Radio ( Κορίνθου 211)

Musical (Ερμού 46)
Discover –Παπασωτηρίου (Πατρέως 36)
Discover –Παπασωτηρίου (Πάρκο Ειρήνης, Πανεπιστήμιο)
Upstairs Records (Γεροκωστοπούλου 39)
Music Station (Ρήγα Φεραίου 34)
Ευοί –Ευάν (Σώμερσετ 61, Ρίο)

Βενέδικτος Στόλλας (Νεο Αθ-Πατρών)

Online: www.ticketarena.gr (με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση)
www.mojoradio.gr

*Λόγω χωρητικότητας ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος



Διαβάστε ακόμα