Τέλειοι Ξένοι

"Τέλειοι Ξένοι": Επίσημο site, fb page και teaser trailer

Η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη έχει επίσημο site και Facebook page!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Τέλειοι Ξένοι

Η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, έχει επίσημο website και Facebook page, 
για να την γνωρίσεις καλύτερα! 


Ενάμιση μήνα πριν την προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους, η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», συνεχίζει να δημιουργεί εντυπώσεις. Η επιτυχία της προηγούμενης ταινίας του σκηνοθέτη, «Από Έρωτα», το all star cast, και η θεματολογία, συνηγορούν στο γεγονός αυτό.

Tο επίσημο website της ταινίας (www.teleioi-ksenoi.gr) και το official page της στο Facebook (www.facebook.com/teleioiksenoi) δημιουργήθηκαν και «τρέχουν» ήδη. 

Στο website μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα σχετικά με την πιο αναμενόμενη ελληνική ταινία της χρονιάς: σύνοψη, cast, trailers, clips, φωτογραφίες και μία πρώτη γνωριμία με τους χαρακτήρες, βρίσκονται στη διάθεση σας με ένα κλικ.

Στο αντίστοιχο official page του Facebook, σας περιμένει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από τα γυρίσματα, ενώ καθημερινά, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Αθερίδης παρουσιάζει το δικό του Ημερολόγιο, προσφέροντας μία αποκαλυπτική και, ενίοτε, κωμική ματιά στην διαδικασία των γυρισμάτων.

Η ιστορία αφορά ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;
Ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) συνθέτουν το all star cast.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου από την Odeon.Σενάριο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
Παραγωγοί: VIEWMASTER FILMS, FEMEWAY LTD, WORD OF MOUTH, 
ΕΡΤ, NOVACINEMA, PES SUNSHINE
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) 
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος G.S.C.
Σκηνογράφος - Ενδυματολόγος: Εύα Νάθενα
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Διανομή: ODEON
Χορηγοί: FIX HELLAS, GREEN COLA
Χορηγοί Επικοινωνίας: MADAME FIGARO, HELLO!, 101.3 ΔΙΕΣΗ

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα