Ν.Πορτοκάλογλου, Ν.Ζιώγαλας, Μ.Φάμελλος @ Κηποθέατρο Παπάγου

Και κάπως έτσι αποχαιρετίσαμε όλοι μαζί το καλοκαίρι...
Διαβάστηκε φορες
Το πρώτο μου κείμενο για το mixgrill αφορούσε στις εντυπώσεις μου για την μουσική παράσταση «Με λίγη βοήθεια από τους φίλους μου». Τυχαία, λοιπόν, και αυτό το κείμενο, που κλείνει την μουσική σεζόν 2009-2010, θα είναι για την μουσική παράσταση «Όλα θα είναι ωραία».

Πρόκειται για την ίδια παράσταση των Νίκου Πορτοκάλογλου, Νίκου Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλου που ξεκίνησε φέτος από την κεντρική σκηνή του Σταυρού του νότου, ηχογραφήθηκε σε ένα διπλό cd με τίτλο «Απόψε είναι ωραία» και τελείωσε στο Κηποθέατρο Παπάγου έχοντας τίτλο «Όλα θα είναι ωραία».

Επιμένω στους τίτλους που πήρε αυτή η παράσταση, γιατί όντως στο Κηποθέατρο  όλα ήταν ωραία! Ο κόσμος γέμισε το θεατράκι του Παπάγου μέχρι τις 8:30 όπου και  ξεκίνησε η συναυλία, χωρίς διάλειμμα, μας αποχαιρέτισαν μετά το encore, γύρω στις 23:00. Το πρόγραμμα ήταν ελαφρώς τροποποιημένο, αφού είχαν παραλείψει αρκετά κομμάτια από τους καινούργιους τους δίσκους. Όπως καταλαβαίνεις έπαιξαν πολύ λιγότερο απ’ ότι έπαιζαν στον Σταυρό του Νότου… (αχ αυτός ο γείτονας του Κηποθέατρου... πρέπει να ανταλλάξω σπίτι μ αυτόν, να γίνονται οι συναυλίες κανονικά!)

Το να σου πω πόσο καταπληκτικό ήταν το πρόγραμμα, πόσο καλά έπαιζαν όλοι, πόσο ζεστός ήταν ο κόσμος, δεν έχει νόημα, μιας  και όλο και κάποιο κομμάτι θα έχεις ακούσει από τον δίσκο και θα το έχεις καταλάβει.

Θα σου πω μόνο ενδεικτικά, ότι μετά το πρώτο καληνύχτα τους, μας είπαν να σηκωθούμε όρθιοι και ήταν η πρώτη φορά που είδα σε συναυλία να σηκώνονται ΟΛΟΙ! Τις περισσότερες φορές σηκώνονται ελάχιστοι απ τις κερκίδες και επειδή ενοχλούν τους υπόλοιπους κατεβαίνουν προς την σκηνή. Αυτή τη φορά ΟΛΟΙ σηκωθήκαμε και χορεύαμε και τραγουδούσαμε  για «ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» και για το «καλοκαιράκι» στην ακρογιαλιά…

Κάπως έτσι αποχαιρετίσαμε όλοι μαζί το καλοκαίρι και Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας και Μανώλης Φάμελλος έκλεισαν τον επιτυχημένο κύκλο εμφανίσεών τους! Θα ήθελα να τους έβλεπα ξανά μαζί, σε ένα καινούργιο πρόγραμμα. Είμαι σίγουρη ότι μπορούν και ότι τους ενδιαφέρει να κάνουν καλά πράγματα. Γιατί όχι λοιπόν;;;;

(οι φωτογραφίες είναι από την συναυλία τους για το ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση στον Λυκαβηττό14/6/2010)


Διαβάστε ακόμα