Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Άλλαξαν Πολλά: Νέος δίσκος

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Άλλαξαν Πολλά: Νέος δίσκος

Είναι μια περίληψη του τι είναι ο Λαυρέντης σχεδόν σαράντα χρόνια τώρα, με κάποια καινούργια στοιχεία από  αυτά που σκέφτεται για τη συνέχεια.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
«Άλλαξαν Πολλά»

 
Το «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ» είναι πολλά παραπάνω από το  νέο album του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Είναι μια περίληψη του τι είναι ο Λαυρέντης σχεδόν σαράντα χρόνια τώρα, με κάποια καινούργια στοιχεία από  αυτά που σκέφτεται για τη συνέχεια.
 
13 τραγούδια με τη χαρακτηριστική σφραγίδα του τραγουδοποιού, τόσο μελωδικά όσο και ενορχηστρωτικά. Ροκ μπαλάντες που τον χαρακτηρίζουν πάντα, με ερωτικό και κυρίως κοινωνικό - ευαίσθητα καυστικό- στίχο,  συνθέσεις που έχουμε ακούσει και αγαπήσει από τον Λαυρέντη, αλλά και μουσικές που τώρα μας προτείνει.
 
Στην έκδοση αυτή, υπάρχει και ένα bonus dvd που περιλαμβάνει έξι από τα τραγούδια του cd οπτικοποιημένα από τον Πάνο Ζενίδη, συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, οπτικό υλικό σχετικό με το περιεχόμενο του album και ένα σύντομο αφιέρωμα στα τελευταία 10 χρόνια μουσικής του πορείας.

Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://LavrentisMachairitsas.lnk.to/AllaxanPollaPR
 
Δείτε το βίντεο για το τραγούδι «Υπνοβάτης»Δείτε το βίντεο για το τραγούδι «Επισκεπτήριο»Δείτε το βίντεο για το τραγούδι «Ανάποδη Ζαριά»Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα