Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Δήμου κι οι Locomondo τραγούδησαν Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Δήμου κι οι Locomondo τραγούδησαν Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σε μια πολύ ιδιαίτερα στιγμή της χθεσινής «Ταράτσας του Φοίβου».
Διαβάστηκε φορες
Χθες βράδυ, στην «Ταράτσα» του, ο Φοίβος Δεληβοριάς έκανε μια ιδιαίτερη αφιέρωση στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Μετά από σχεδόν 3 ώρες με μπόλικα τραγούδια από τον Δεληβοριά, τη μούσα του Νεφέλη Φασούλη, την Ελένη Δήμου, τους Locomondo και αρκετές χιουμοριστικές πρόζες του Θανάση Αλευρά, του Φοίβου κ.α, ο Φοίβος έκλεισε την βραδιά με ένα... «Φλασάκι».

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12 πμ, όταν οι Locomondo απογείωναν τον κόσμο με το «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», τους «Μπάφους», την «Φραγκοσυριανή», το «Μαγικό χαλί» και το «Τραγούδι Γενεθλίων» (με την Ελένη Δήμου). Τότε ο Φοίβος ανεβαίνει στη σκηνή, ευχαριστεί τους καλεσμένους και τους μουσικούς του και μας εξηγεί ότι «σήμερα θα κλείσουμε λίγο διαφορετικά το πρόγραμμα με μια αφιέρωση... εκεί ψηλα».

Έτσι, σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, ο Δεληβοριάς πήρε την κιθάρα του και ερμήνευσε μαζί με την Ελένη Δήμου και τον Μάρκο Κούμαρη το «Φλασάκι» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Στο τέλος του τραγουδιού έβγαλε την κιθάρα του, πήρε αγκαλιά τους άλλους δύο και ξεκίνησαν να τραγουδάνε acapella μαζί με τον κόσμο. Και κάπως έτσι έφυγε από τη σκηνή...

Φοίβος Δεληβοριάς + Ελένη Δήμου + Lodomondo
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα