Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελ. Ζουγανέλη & Η. Ματιάμπα: Κερδίστε προσκλήσεις

Αν θέλετε να δείτε από κοντά αυτούς τους δύο πολύ καλούς μουσικούς, έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνισή τους την ερχόμενη Παρασκευή 29 Οκτώβρη.
Διαβάστηκε φορες
Έξοδος 2. Δεύτερη δισκογραφική δουλειά και δεύτερη χρονιά για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νότου Plus. Έξοδος 2. Που πάει να πει ότι ο δρόμος είναι διαφορετικός, η παρέα όχι απαραίτητα, και το μουσικό ταξίδι το ζητούμενο. Έξοδος 2. Με νέους συνεργάτες αλλά και παλιούς και με τον ίδιο στόχο. Το τραγούδι που αγαπάμε.. Έξοδος 2 για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Plus μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία,  με ένα πρόγραμμα που ο στόχος του είναι να περάσει χωρίς συστολές και αναστολές απ’ ότι έχει αγαπήσει. Τα καινούρια της τραγούδια, τα τραγούδια από το «Έλα», νέα τραγούδια, παλιά τραγούδια, αλλά και παλιότερα. Τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα.

Στο δεύτερο αυτό μουσικό ταξίδι στον Σταυρό του Νότου Plus η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει στο πλευρό της νέους συνεργάτες όπως ο Ησαϊας Ματιάμπα - φωνή και παρουσία που δεν έχει περάσει απαρατήρητη και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
Αν θέλετε να δείτε από κοντά αυτούς τους δύο πολύ καλούς μουσικούς, έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνισή τους την ερχόμενη Παρασκευή 29 Οκτώβρη, στέλνοντάς μας e-mail στη διεύθυνση contest@mixgrill.gr με τίτλο Zouganeli και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως θέμα, μέχρι το πρωί της Παρασκευής 29/10 στις 10:00. Καλή επιτυχία!

Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

Update 29.10: Οι νικητές είναι οι εξής:

Ερμίνα Κοντακίδου
Χρύσα ΑργυρίουΔιαβάστε ακόμα