48 Ωρες Λουκία Kremlino

Πάρτυ έναρξης σεζόν 2017-18 με 48 Ωρες & Lukia - 21/10 @ Kremlino: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και το πάρτυ του Kremlino με τις 48 Ωρες. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για το πάρτυ για την έναρξη της νέας σεζόν στο Kremlino με ένα live από τις 48 Ωρες και τη Lukia το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 19:00

{contest_form}


Οι 48 Ores μαζί με την εξαιρετική Lukia έρχονται στο Kremlino να σηματοδοτήσουν την έναρξη της νέας σεζόν.

Στις 21 Οκτώβρη για μία μόνο εμφάνιση, για ένα μοναδικό πάρτυ που θα καταπλήξει το κοινό του.

Γιατί 48 Ores;
Μία προθεσμία ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μία μπάντα. Η προθεσμία ήταν 48ωρη και το συγκρότημα διάλεξε να την χρησιμοποιήσει ως όνομά του. Ήταν Μάιος του 2003 και η πρώτη πρόβα του γκρουπ σε ολοκληρωμένη σύνθεση διακόπηκε από τον εργοδότη/δάσκαλο μουσική τους, τους με τη φράση: «Παιδιά πρέπει να ανοίξω το μαγαζί οπωσδήποτε μεθαύριο… Έχετε δυο μέρες να ετοιμαστείτε!» Έτσι λοιπόν, μεταξύ αστείου και σοβαρού, βγήκε και το όνομα «48 Ώρες».

Με αυτό το πολύ ιδιαίτερο συγκρότημα, αυτά τα καταπληκτικά παιδιά αποφασίσαμε να σηματοδοτήσουμε την έναρξη της σεζόν μας. Σε ένα πάρτυ όπου θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως!

Υποχρεωτικά φέρτε καλή διάθεση. Η κακή θα τρώει πόρτα…

Info:
https://www.facebook.com/48ores/
Διαβάστε ακόμα