Ο Steven Wilson το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Ο Steven Wilson το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Ο Steven Wilson επιστρέφει στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση!
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση!!!

Οι καλύτερες στιγμές τόσο από την προσωπική καριέρα του Steven Wilson, όσο και από την πορεία του με τους Porcupine Tree ζωντανά την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Αγοράστε τώρα τα εισιτήρια σας από τα παρακάτω σημεία και υπηρεσίες:
viva.gr - 11876 - Seven Spots - Media Markt - Reload Stores - Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Ο Steven Wilson το καλοκαίρι στην Ελλάδα

STEVEN WILSON

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 - Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες: www.musicboxproductions.gr - facebook.com/musicboxproductions.gr - 210-6465000

Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επιστρέφει στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση στην Τεχνόπολητου Δήμου Αθηναίων!

Ο Steven Wilson έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των πολυαγαπημένων στη χώρα μας “Porcupine Tree”, ενω έχει διατελέσει μέλος και πολλών άλλων μουσικών σχημάτων όπως οι No-Man, οι I.E.M., οι Bass Communion, οι Storm Corrosion και οι Blackfield των οποίων το ομώνυμο single έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα μας και συνεχίζει ν' ακούγεται από τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει συνεργαστεί με διάφορασυγκροτήματακαι πολλούςαξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι:King Crimson, Jethro Tull, Yes, Yoko Ono, Marillion, Opeth, Anathema και Pendulum και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy.

Τα τελευταία χρόνια ο Steven Wilson έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του καριέρα και δείχνει να διανύει τηνκαλύτερη φάση της ζωής του τόσο δημιουργικά, κυκλοφορώντας αριστουργηματικά albums, όσο και εκτελεστικά καθώς οι ζωντανές του εμφανίσεις συγκαταλέγονται στα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά live shows της εποχής μας. Φανερά επηρεασμένος από τον Peter Gabriel, την Kate Bush, τους Tears For Fears και άλλους καλλιτέχνες της progressive pop σκηνής της δεκαετίας του 80', ο Steven Wilson καταφέρνει να αναδείξει μια διαφορετική πτυχή της μουσικής προσωπικότητας του στο πέμπτο προσωπικό του album “To The Bone”, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα