Η Φωτεινή Δάρρα ξανά στο Παλλάς (26/12)

Μετά την επιτυχία που σημείωσε πριν μερικές μέρες στο Παλλάς η παράσταση της με τίτλο «...του Έρωτα και της Αμαρτίας», η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο γιά μιά ακόμα συναυλία.
Διαβάστηκε φορες
Συνέντευξη με την Φωτεινή Δάρρα εδώ

Δελτίο Τύπου
Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει  για δεύτερη φορά στο  Παλλάς
τα τραγούδια  “...του Έρωτα και της Αμαρτίας”
Κυριακή 26 Δεκεμβρίου

Μετά την επιτυχία που σημείωσε πριν μερικές μέρες στο Παλλάς η παράσταση της με τίτλο «...του Έρωτα και της Αμαρτίας», η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο γιά μιά ακόμα συναυλία.

Μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς προσεγγίζει  με το δικό της σύγχρονο τρόπο κάποια από τα ωραιότερα και δυσκολότερα τραγούδια της  δεκαπενταετίας '60 - ΄75.

Με τραγούδια υψηλών απαιτήσεων, πολλά από τα οποία δεν έχουν από τότε ξανατραγουδηθεί, η Φωτεινή Δάρρα, υπόσχεται να μας ταξιδέψει για μια ακόμα φορά με τις ερμηνείες της στον μαγικό κόσμο των τραγουδιών των: Μίμη Πλέσσα, Κώστα Καπνίση, Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Μουζάκη, Νίκου Μαμαγκάκη κ.α. που πρωτοτραγουδήθηκαν από μεγάλες φωνές όπως: H Νάνα Μούσχουρη, η Τζένη Βάνου, η Γιοβάννα, η Ζωή Κουρούκλη κ.α.

Η Φωτεινή προσεγγίζει το άβατο μερικών τραγουδιών που είναι από τα πιό δύσκολα τεχνικά όλων των εποχών. Ετσι η νέα ερμηνεύτρια τα ξανασυστήνει με σύγχρονο τρόπο στο νεώτερο κοινό, με σεβασμό αλλά και χωρίς ταμπού. Οι  σύγχρονες ενορχηστρώσεις και το νεανικό ερμηνευτικό βλέμμα της τα μετατρέπουν σε μεγάλες επιτυχίες του σήμερα.

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, θέαμα, χιούμορ και γοητεία, θα ακούσουμε μοναδικές νέες ερμηνείες  αγαπημένων τραγουδιών όπως:  «Aγόρι μου»,  «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Σ’αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)», «Ξύπνα αγάπη μου» «Ο Αναμάρτητος», « Aν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Τώρα» και πολλά πολλά άλλα, που όλα περιγράφουν τον Ερωτα με όλο του το πάθος, την υπερβολή του αλλά και την ...αμαρτωλή πλευρά του!

    Info
    Ώρα έναρξης: 21.00
    Η συναυλία υλοποιεί μία ιδέα του Γιώργου Τσάμπρα
    Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φωτεινή Δάρρα
    Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα
    Χορογραφία: Κυριάκος Κοσμίδης
    Συμμετέχει ο ηθοποιός: Γιώργος Παπαγεωργίου
    Σχεδιασμοί φωτισμών: Γιώργος Τέλλος
    Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Λαμπρόπουλος

    Παραγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
    Τιμές εισιτηρίων: 35, 45, 55 ευρώ, 20 ευρώ (φοιτητικό)

    Προπώληση εισιτηρίων:
    Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, σε επιλεγμένα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

    Ηλεκτρονική προπώληση:
    www. Elthea.gr και www.tickethour.gr

    Επίσης αγορές τηλεφωνικά στα: 210 3213100 και 210 8108181
Διαβάστε ακόμα