Ελένη Πέτα Βεάκειο

Ελένη Πέτα & quinteto TANGartO @ Βεάκειο Θέατρο Πειραιά 7/9: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.  
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει διπλές προσκλήσεις για τους Ελένη Πέτα & quinteto TANGartO LIVE στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:


και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 στις 22:00


{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

quinteto TANGartO
&
Ελένη Πέτα

“Che Tango che”


BEAKEIO 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το quinteto TANGartO και η Ελένη Πέτα, σε μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, όπου το πάθος και η θεατρικότητα του tango, γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους  μουσικούς συνειρμούς.

Το quinteto TANGartO, ένα μουσικό συγκρότημα που έχει συνδέσει το όνομά του με την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Tangos, έχει διαγράψει μια αξιόλογη και πεισματικά προσεγμένη καλλιτεχνική πορεία από το 1996, κάνοντας παραστάσεις που εντυπωσιάζουν! Ο μοναδικός ήχος του bandoneon, ο τρόπος που ερμηνεύουν οι μουσικοί, ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα και φορτίζουν συναισθηματικά κάθε ευαίσθητο ακροατή, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής!

Η Ελένη Πέτα ξεδιπλώνει μία διαφορετική πτυχή της ερμηνευτικής φυσιογνωμίας της, διεισδύοντας στο θεατρικό λόγο των tangos. Μια φωνή τρυφερή και εκρηκτική, μία φωνή που θα σταθεί απέναντι στα πάθη και στους καημούς του έρωτα και θα πιστοποιήσει την αξία τους. Ερμηνεύει με ερωτισμό, λυρισμό και θεατρικότητα, μεταδίδοντας ένα πάθος που στοχεύει απευθείας στη ψυχή!

Μία ξεχωριστή μουσική πρόταση σε μια εποχή που έχουμε βαρεθεί να αναμασούμε τα ίδια και τα ίδια, παρασυρμένοι από ένα εμπορευματοποιημένο μουσικό σκηνικό. Μία πραγματικά εντυπωσιακή μουσική πρόταση που αξίζει κανείς να δοκιμάσει!


Το quinteto TANGartO αποτελούν οι:
Λευτέρης Γρίβας - μπαντονεόν
Γιώργος Παναγιωτόπουλος – βιολί
Θωμάς Κοντογεώργης – πιάνο (Καλλιτεχνική επιμέλεια)
Αριστείδης  Χατζησταύρου  – κιθάρα
Απόστολος  Παπαπέτρος – κοντραμπάσο

Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήρια: 12 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο του θεάτρου 
Προπώληση: viva.gr | Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Διαβάστε ακόμα