Ο Απόστολος Ρίζος στο Οξυγόνο Live

Ο Απόστολος Ρίζος,  κλείνει τον κύκλο των φετινών του εμφανίσεων, με μία μουσική παράσταση στη Μουσική Σκηνή 'Οξυγόνο live', την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου. Συμμετέχει ο Απόστολος Καλτσάς (Υπόγεια Ρεύματα).

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Ο Απόστολος Ρίζος,  κλείνει τον κύκλο των φετινών του εμφανίσεων, με μία μουσική παράσταση στη Μουσική Σκηνή “Οξυγόνο live”, (Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος) την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Μαζί με τη μπάντα του και καλεσμένο τον πληθωρικό μπασίστα Απόστολο Καλτσά (Υπόγεια Ρεύματα) ο Απόστολος Ρίζος αναμένεται να μας καθηλώσει και πάλι με τη μοναδική του σκηνική παρουσία, τη μαγική του φωνή αλλά και τις απρόσμενες ενορχηστρώσεις σε κομμάτια δικά του καθώς και άλλων δημιουργών, τα οποία έχει στιγματίσει με την προσωπική του ερμηνεία.

Ολοκληρώνεται έτσι μια πολύ γεμάτη μουσική χρονιά, που ξεκίνησε με τις εμφανίσεις του με guests μερικές από τις πλέον σημαντικές παρουσίες της Ελληνικής μουσικής σκηνής, (όπως η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Γιάννης Χαρούλης και τα Υπόγεια Ρεύματα) και  συνεχίστηκε με μια σειρά συναυλιών στην Αθήνα και την επαρχία, όπου μας παρουσίασε την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία μέσα από τον έρωτα, που εκτυλίσσεται  σαν ταινία.

Σε παράλληλη δράση και πάντα μέσα στο κλίμα ονείρου και παραζάλης που δημιουργούν οι ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου συμπράττοντας με το βιμπράφωνο, το μπάσο, τα κρουστά και τη φυσαρμόνικα, μας αποκαλύπτονται από την αρχή, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως το “Τι να θυμηθώ” το “Μέτρησα” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη, το “Α bord de l’ Aspasia” του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, ο “Κηπουρός” του Παύλου Παυλίδη, ο “Διάφανος” του Θανάση Παπακωνσταντίνου, και πολλά ακόμη αγαπημένα, σε ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει μαζί του μέχρι το τέλος.

Σε αυτή την τελευταία εμφάνιση για τη φετινή χρονιά, μας περιμένει μια ακόμα μουσική έκπληξη, καθώς εκτός από τη μπάντα του, ο Απόστολος Ρίζος θα βρεθεί επί σκηνής και με τον δεξιοτέχνη μπασίστα των Υπογείων Ρευμάτων, Απόστολο Καλτσά, για να μας παρουσιάσουν ένα δείγμα από τις κοινές τους μουσικές αναζητήσεις, που εκφράζονται σε ένα μινιμαλιστικό μουσικό project με μυσταγωγική ατμόσφαιρα.

Απόστολος Ρίζος live, Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, “Οξυγόνο live”
(Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος) ώρα 22.00
Είσοδος 12 ευρώ με ποτό
τηλ. 210 9240740
http://www.oxygonolive.gr/
 
Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Κρίτων Μπελόνιας: τύμπανα
Nikos Tattoo: μπάσο
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα

Συμμετέχει: Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, beatbox
 
Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, «Τι είδες που δεν είδα εγώ;» κυκλοφορεί από τη Lyra.
www.apostolosrizos.gr

http://www.myspace.com/apostolosrizosΔιαβάστε ακόμα