Ανασκόπηση 2018: Ντεμπούτο άλμπουμ

Ανασκόπηση 2018: Ντεμπούτο άλμπουμ

Ποια ονόματα που πρωτοεμφανίστηκαν δισκογραφικά το 2018 ξεχωρίσαμε;
Διαβάστηκε φορες
Η χρονιά που πέρασε δεν μπορεί να θεωρηθεί και πολύ επιτυχημένη από δισκογραφικής άποψης. Υπήρχαν, ωστόσο, κάποιοι εξαιρετικοί δίσκοι και αρκετά τραγούδια που θα αντέξουν στο χρόνο. Τον δρόμο έχουν χαράξει σημαντικοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα των οποίων οι δισκογραφικές
δουλειές θα τραβούν πάντα το ενδιαφέρον.

Το 2018 όμως έφερε στο προσκήνιο και νέους καλλιτέχνες οι οποίοι παρουσίασαν τους παρθενικούς τους δίσκους και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν από το πρώτο τους κιόλας δισκογραφικό εγχείρημα. Οι συντάκτες του Mix Grill άκουσαν και ψήφισαν τα καλύτερα debut albums της περασμένης χρονιάς. Παρακάτω η δεκάδα που ξεχωρίσαμε:

10. Bodega - Endless Scroll
9. Tash Sultana - Flow State
8. Goat Girl - Goat Girl
7. Tropical Fuck Storm - A Laughing Death In Meatspace
6. Cardi B - Invasion Of Privacy

Lo Moon - Lo Moon

5. Lo Moon - Lo Moon
Με πολλή αγάπη από το Λος Άντζελες. Οι Lo Moon μάς έδωσαν την pop που θέλουμε να ακούμε και εκτός του ότι αγαπήσαμε τα τραγούδια τους, είμαστε ανυπόμονοι για το επόμενο βήμα του συγκροτήματος.

Rolling Blackouts Coastal Fever - Hope Downs

4. Rolling Blackouts Coastal Fever - Hope Downs
Η Αυστραλία γεννάει αθόρυβα νέους καλλιτέχνες και η περασμένη χρονιά έφερε μαζί της, τους Rolling Blackouts Coastal Fever, οι οποίοι ενθουσίασαν με το ροκ τους και έδειξαν πως έχουν τα φόντα να κυριαρχήσουν στο μέλλον.

Shame - Songs Of Praise

3. Shame - Songs Of Praise
Στις αρχές του 2018 οι Shame πρωτοεμφανίστηκαν δίνοντας αυτό που αποζητούν πολλοί. Post punk με indie πινελιές είναι ό,τι πρέπει όταν μάλιστα ακούγονται μέσω εξαιρετικών τραγουδιών, όπως συμβαίνει στο πολύ καλό “Songs Of Praise”.

Kids See Ghosts - Kids See Ghosts

2. Kids See Ghosts - Kids See Ghosts
Kanye West και Kid Cudi συνεργάζονται υπό το όνομα Kids See Ghosts και το αποτέλεσμα είναι ένας δίσκος αποτελούμενος από επτά κομμάτια που κάνει και τον πιο δύσπιστο να υποκλιθεί στον σαρωτικό αέρα του hip hop. Από αυτές τις φορές που δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δεν απογοητεύουν.

Kali Uchis - Isolation

1. Kali Uchis - Isolation
Η Αμερικανό - Κολομβιανή αποτέλεσε την βόμβα μεγατόνων για το 2018. Το “Isolation” είναι ένας από τους ωραιότερους δίσκους της χρονιάς. Πολλά και σημαντικά τα μουσικά πρόσωπα που περνούν από τα τραγούδια τα οποία συνθέτουν ένα εξαιρετικό album.


Διαβάστε ακόμα