10 λόγοι γιατί πρέπει να πας στο Thessaloniki Beer Festival

10 λόγοι για να πας στο Thessaloniki Beer Festival 2019

10 λόγοι για τους οποίους πραγματικά αξίζει να πας στο Thessaloniki Beer Festival, ακόμα κι αν δεν μένεις στην Θεσσαλονίκη! 
Διαβάστηκε φορες
Από την ερχόμενη Πέμπτη έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο χώρος της ΔΕΘ φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μπύρας στη χώρα μας! To Thessaloniki Beer Festival θα έχει streetfood επιλογές, συναυλίες και βέβαια άφθονη παγωμένη μπύρα.

Thessaloniki Beer Festival 2019 με Π. Παυλίδη, Max the Sax, Locomondo και Koza Mostra
Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 λόγους για τους οποίους πραγματικά αξίζει να πας στο Thessaloniki Beer Festival, ακόμα κι αν δεν μένεις στην Θεσσαλονίκη! 

1. Αν αγαπάς την μπύρα, γνωρίζεις ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ καλή κι οργανωμένη προσπάθεια από μικροζυθοποιούς, οι οποίοι παρασκευάζουν μπύρες εξαιρετικής ποιότητας. Στο Φεστιβάλ θα δεις 40 μικροζυθοποιίες!

2. Θα μάθεις την ιστορία, την ποιότητα και την αξία ενός ποτηριού μπύρας.

3. Θα αποκτήσεις την κατάλληλη αγωγή για να πίνεις σωστά ένα ποτήρι μπύρας, γιατί όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, υπάρχει ένα τελετουργικό κάθε φορά που δοκιμάζεις μια μπύρα.

4. Θα έχει και φαγητό ξεχωριστό και ειδικό για την περίσταση. 8 Streetfood επιλογές με κλασσικές κι όχι μόνο γεύσεις, για να συνοδεύσεις την μπύρα σου.

5. Αυτή θα είναι η τελευταία συναυλία της περιοδείας του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies για αυτό το καλοκαίρι, μετά από 14 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

6. Οι Locomondo έχουν φρέσκο δίσκο φέτος, το "Radio", ο οποίος έχει αρκετά καλά τραγούδια για να δεις ζωντανά σε μια συναυλία τους. Έτσι κι αλλιώς βέβαια, οι Loco είναι ο ορισμός της μπάντας για party.

7. Αν δεν τον γνωρίζεις, ο Max the Sax είναι ο πρώην σαξοφωνίστας του Parov Stelar και συνιδρυτής της μπάντας του. Με πλήκτρα, drums και σαξόφωνο, το Max the Sax Trio αναμένεται να swing-άρει, να jazz-άρει και να παρτάρει.

8. Η εμφάνιση των Koza Mostra στο Thessaloniki Beer Festival θα είναι η τελευταία πριν την μεγάλη περιοδεία τους στη Γερμανία με 9 συναυλίες παρακαλώ!

9. Το εισιτήριο του Φεστιβάλ είναι μόνο 3 Ευρώ και με αυτό θα δεις μια δυνατή συναυλία και θα δοκιμάσεις πολλές καλές μπύρες. Value for money που λένε και στο χωριό μας...

10. Η είσοδος για παιδιά που είναι μικρότερα από 12 χρονών είναι δωρεάν. Έτσι, πάρε την οικογένεια σου και κάνε μια επίσκεψη στην ΔΕΘ και στο Thessaloniki Beer Festival.

Εμείς θα είμαστε εκεί!

Thessaloniki Beer Festival 2019 με Π. Παυλίδη, Max the Sax, Locomondo και Koza Mostra

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα