Χάρης Κατσιμίχας

Χάρης Κατσιμίχας: Ανακοίνωσε νέο δίσκο με μελοποιημένη ποίηση

Ο Χάρης Κατσιμίχας ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει καινούργιο δίσκο με τις συμμετοχές των Χρήστου Θηβαίου, Πάνου Κατσιμίχα και Θάνου Μικρούτσικου.
Διαβάστηκε φορες
Νέο δίσκο ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στις αρχές του χειμώνα ο Χάρης Κατσιμίχας, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής που στιγμάτισε με τον αδερφό του, Πάνο Κατσιμίχα, γενιές και γενιές. 

Την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου υλικού έκανε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πριν από μερικές μέρες, ενώ η ευχάριστη είδηση αναπαράχθηκε και από την επίσημη σελίδα των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα στο Facrebook.

Μέσα από την ανάρτησή του έδωσε και μερικές βασικές πληροφορίες για τον δίσκο: Θα ονομάζεται «Από του κήπους των ψιθύρων», θα ππεριλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Παπαγεωργίου, Γ.Βαρβέρη και Α.Χιόνη σε ερμηνεία του Χρήστου Θηβαίου και θα υπάρξει συμμετοχή του Θάνου Μικρούτσικου και του αδελφού του Πάνου Κατσιμίχα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Γεια και χαρά σε όλες και όλους σας! Σε δύο..τρεις μήνες (γύρω στα τέλη Νοεμβρίου) θα κυκλοφορήσει η καινούργια μουσική μου εργασία με τίτλο "Από του κήπους των ψιθύρων" πάνω σε κείμενα των ποιητών Κ.Παπαγεωργίου, Γ.Βαρβέρη και Α.Χιόνη. Το ερμηνευτικό μέρος το έχει αναλάβει ο αγαπημένος μου Χρήστος Θηβαίος και σε ένα από τα οκτώ τραγούδια, με τιμούν με τη συμμετοχή τους ο Θάνος και ο Πάνος (..ωραία ρίμα!). Αυτά προς το παρόν. Θα σας πω κι άλλα, σύντομα. Ελπίζω το δικό σας καλοκαίρι, να ήταν πιο ξεκούραστο απ΄το δικό μου. Να' στε καλά!»

Η είδηση της κυκλοφορίας νέας δισκογραφικής δουλειάς εκ μέρους του ήταν πολυ ευχάριστη, καθώς ο Χάρης Κατσιμίχας διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια μια απόσταση από τα μουσικά πράγματα, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για να ακούσουμε τη νέα του δουλειά!
Διαβάστε ακόμα