Η Viva και το Gazarte έσωσαν τη συναυλία του Bryan Adams

Η Viva και το Gazarte έσωσαν τη συναυλία του Bryan Adams

Χθες βράδυ, όσοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (όχι στο άδειο ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά στο κλειστό), είδαν μια φοβερή συναυλία, η οποία θα μπορούσε να μην είχε γίνει ποτέ...
Διαβάστηκε φορες
Τα «μαύρα σύννεφα» για τη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα άρχισαν να φαίνονται την προηγούμενη εβδομάδα. Χωρίς καμία ειδοποίηση, είδαμε τα εισιτήρια της συναυλίας να αυξάνονται κατά 30 Ευρώ σε όλες τις κατηγορίες, εκτός από τα VIP, όπου η αύξηση ήταν στα 200 Ευρώ!!! Έτσι, τα εισιτήρια της Αρένας από 59, κόστιζαν 89 Ευρώ! Απίστευτα και πρωτόγνωρα πράγματα λίγες ημέρες πριν τη συναυλία.

Επιπλέον, όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, έλαβαν καινούργια με αξία 1 λεπτού... 

Στην παρακάτω ανακοίνωση του, το Viva.gr εξηγεί τα πάντα γύρω από την μεγάλη συναυλία του Bryan Adams, την μεγάλη παραχώρηση που έκανε και το νέο διοργανωτή (το Gazarte), που ανέλαβε τη συναυλία.. 

Ανακοίνωση Viva για τη συναυλία του Bryan Adams

Η μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε κανονικά με την αποκλειστική συνδρομή της Viva.

Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.

Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά.

Ταυτόχρονα, η Viva έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Η εν λόγω συναυλία έρχεται να προστεθεί στα 35.000 events που η Viva έχει υποστηρίξει στα τελευταία 10 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο των πολιτιστικών θεαμάτων, με πάνω από 46 εκατομμύρια εκδοθέντα εισιτήρια, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τους εκατομμύρια καταναλωτές που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται.
https://www.viva.gr/Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα